ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος είναι τόσο κοντά μας!

Αίγιο: Βρήκαν χειροβομβίδες πίσω από το νέο σιδηροδρομικό σταθμό! Ήταν θαμμένες από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο
Στην ασφαλή απομάκρυνση περίπου 20 χειροβομβίδων που ήταν θαμμένες από την εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου σε απαλλοτριωμένο ακίνητο κοντά στον νέο σιδηροδρομικό σταθμό Αιγίου, βόρεια της οδού Κορίνθου προχώρησε η κατασκευάστρια εταιρεία ΜΕΤΚΑ σήμερα το πρωί.

Όπως τονίζουν αποκλειστικές πληροφορίες του filodimos.gr, ο ιδιοκτήτης του απαλλοτριωθέντος ακινήτου είχε ενημερώσει την εταιρεία πως γνώριζε ότι υπήρχαν 'χωμένες' εκεί οι χειροβομβίδες και έτσι σήμερα, με τη συνδρομή ειδικών πυροτεχνουργών του Στρατού και των αστυνομικών αρχών, έγινε η εκσκαφή τους με την προβλεπόμενη διαδικασία.

Οι χειροβομβίδες είχαν διαβρωθεί με τα χρόνια και είχαν θαφτεί από άγνωστους πριν από 70 περίπου χρόνια. Είναι αξιοσημείωτη η άμεση ανταπόκριση της κατασκευάστριας εταιρείας στην επισήμανση του δημότη που έδωσε την πληροφορία, καθώς έσπευσε άμεσα να προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες για την ασφάλεια του έργου, των εργατών και φυσικά των πολιτών που σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κατακλύσουν το σημείο.

ΠΗΓΗ:filodimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: