ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Γ. Βαρουφάκης: Διασκεδαστικά τα περί παραίτησής μου

Γ. Βαρουφάκης: Διασκεδαστικά τα περί παραίτησής μου
Οι γραικύλοι των χαλκείων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ βυσσοδομούν κάθε μέρα

Ο βρόγχος στον λαιμό της ελληνικής οικονομίας συνεχίζει να σφίγγει όλο και περισσότερο. Η ρευστότητα του Δημοσίου όλο και μειώνεται μέρα με τη μέρα. Οι υποχρεώσεις τής χώρας εξακολουθούν να βρίσκονται στα γνωστά επίπεδα, δίχως να έχει επέλθει καμία μεταβολή... 

Το μηνμονιακο μπλοκ βυσσοδομεί σε βάρος της  χώρας και από κοντά οι ψυθιριστές τους μέσα από το διαδίκτυο διασπείρουν ειδήσεις περί Βαρουφάκη, όταν μόλις προχθές τον αποθέωσαν στην Κρήτη. 

Ο στόχος είναι εμφανής. Θέλουννα προκαλέσουν σύγχιση στους ψηφοφόρους και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως «διασκεδαστικές» χαρακτήρισε ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης τις φήμες περί παραίτησής του. 

Μετά από αυτή τη διάψευση τι χρεία μαρτύρων μπορεί να χρειαζόμαστε;  Ας μείνουμε σταθεροί στα όσα τα ίδια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ομολογούν και μην επηρεαζόμαστε από τις σειρήνες γραικύλων σαμαροβενιζέλων και των υποτελών των δανειστών, που κάθε μέρα ρωτούν εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κια η κυβέρνηση της αριστεράς θα τα καταφέρει. 

Θα τα καταφέρει διότι γιαυτό την προώρισε ο Έλληνας ψηφοφόρος, που κατανοεί τις δυσκολίες και ξέρει τι αγώνας γίνεται από την Αριστερά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αρκεί η ίδια η αριστερά και τα στελέχη της να το πιστεύουν και να το διαλαλούν κάθε μέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: