ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Πλημμελής υδροδότηση έως και πλήρης διακοπή νερού, αλλά και παρεμπόδιση κυκλοφορίας ΙΧ



Από την ΔΕΥΑΠάτρας ανακοινώνονται τα εξής:

«Αύριο Τετάρτη 1η Απριλίου 2015 και από ώρα 8.00 το πρωί έως 17.00 το απόγευμα, λόγω εργασιών στο δίκτυο μεταφοράς νερού στην περιοχή Βούντενης θα υπάρχει πλημμελής υδροδότηση έως και πλήρης διακοπή νερού στις περιοχές: Βούντενης και Συχαινών (περιοχή Τριγκέικα).


Συνιστάται να περιορίζεται η κατανάλωση νερού σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα.

Επίσης, απόψε (Τρίτη 31 Μαρτίου 2015) «τη νύχτα προς ξημερώματα Τετάρτης και από ώρα 01.00 έως 05.00, θα υπάρχει πλημμελής υδροδότηση έως και πλήρης διακοπή νερού λόγω εργασιών στο δίκτυο μεταφοράς νερού στην περιοχή που περικλείεται μεταξύ των οδών: Ελ. Βενιζέλου - Αγ. Ιωάν. Πράτσικα - Ανθείας - Ευβοίας - Αυλίδος - Ακρωτηρίου - Γλαύκος- Εργατικές Κατοικίες Γλαύκου - Ακτή Δυμαίων - Ελ. Βενιζέλου.

Συνιστάται να περιορίζεται η κατανάλωση νερού σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα.

Από την Υπηρεσία μας θα καταβληθεί προσπάθεια για μείωση του χρόνου διακοπής υδροδότησης.

Παρακαλούμε για την κατανόηση των συμπολιτών μας».

Παρεμπόδιση κυκλοφορίας λόγω έργων ΔΕΥΑ Πάτρας

Από το Τμήμα Συγκοινωνιακού και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού της Διεύθυνσης Πολεοδομικού και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Δόμησης του Δήμου Πατρέων, ανακοινώνεται η προσωρινή μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας οχημάτων, στη διασταύρωση των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Μπακογιάννη, της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Βασιλείου του Δήμου Πατρέων, έως και τις 27 Μαΐου 2015, λόγω εργασιών στα πλαίσια του έργου «Αποχέτευση Λυμάτων Δ. Κοινότητας Αγ. Βασιλείου Δήμου Πατρέων» της ΔΕΥΑΠ.

Η παρεμπόδιση θα γίνει σε τέτοιο πλάτος οδοστρώματος ώστε η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, φορτηγών, λεωφορείων κ.λ.π. επί του εναπομένοντος τμήματος των ανωτέρω οδών, να διεξάγεται κανονικά.

  • Επίσης, ανακοινώνεται η προσωρινή μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας οχημάτων, επί της ανατολικής πλευράς της οδού Ιωνίας, στο τμήμα μεταξύ των οδών Κερασούντος και Σμύρνης, λόγω τοποθέτησης σκαλωσιάς, μέχρι και την Πέμπτη 2 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: