ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Ν. Βαλαβάνη: «Δεν δύναται παράταση στη "ρύθμιση-εξπρές"»

Ν. Βαλαβάνη: Δεν δύναται παράταση στη ρύθμιση-εξπρές
Με ανακοίνωσή της, η αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, επισημαίνει, πως η ρύθμιση εξπρές για παλιά χρέη προς την Εφορία τελειώνει, σήμερα, και δεν δύναται, νομικά, να παραταθεί. 
 «Η "ρύθμιση-εξπρές" τελειώνει σήμερα Παρασκευή 27-03-2015. Είναι νομικά αδύνατη η παράταση της προθεσμίας, επειδή στο νόμο δεν υπάρχει σχετική εξουσιοδοτική εντολή» τονίζει στην ανακοίνωσή της και προσθέτει:

«Ισχύει, όμως, ήδη η ρύθμιση έως 100 δόσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Οι φορολογούμενοι, οι οποίοι χρειάζονται τη βοήθεια Δ.Ο.Υ., μπορούν να απευθύνονται σε αυτές.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα της ρύθμισης, την οποία αναμένεται να χρησιμοποιήσει η συντριπτική πλειοψηφία όσων ενταχθούν, θα ξεκινήσει τη λειτουργία της αμέσως μετά το Πάσχα, καθώς χρειάζονται είκοσι περίπου μέρες από την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου για την κατασκευή της.

Ο συνολικός απολογισμός για την εισαγωγική, εκτός ρύθμισης, μερική ή ολική καταβολή χρεών που λήγει σήμερα, θα δημοσιοποιηθεί πριν το τέλος της επόμενης εβδομάδας».

epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: