ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Δημ. Μάρδας: «Βλέπω συμφωνία αύριο με τους δανειστές»

Δημήτρης Μάρδας: Βλέπω ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΡΙΟ με τους δανειστές
Όπως εκτίμησε ο Υπουργός και με βάση τις πληροφορίες που έχει, οι δανειστές δεν πρόκειται να κωλυσιεργήσουν στις διαπραγματεύσεις.
 
 
Μετατίθεται χρονικά λίγο παραπέρα, η εφαρμογή του νόμου που θα αντικαταστήσει τον ΕΝΦΙΑ,  για τον επόμενο ή τον μεθεπόμενο μήνα
 
Συμφωνία με τους δανειστές, αύριο, "βλέπει" ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, μιλώντας, σήμερα το πρωί, στο mega. 
 
 Όπως εκτίμησε ο Υπουργός και με βάση τις πληροφορίες που έχει, οι δανειστές δεν πρόκειται να κωλυσιεργήσουν στις διαπραγματεύσεις. «Την βλέπω τη συμφωνία αύριο» είπε χαρακτηριστικά. 

Για τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας μέχρι τις 8 Απριλίου παρέπεμψε στην τρέχουσα διαπραγμάτευση. «Όπως ξέρετε τρέχει μία διαπραγμάτευση αυτές τις ώρες, δεν μιλάμε για μέρες. Ας δούμε τα αποτελέσματα από το EuroWorking Group και από εκεί και πέρα θα μπορούμε να συζητήσουμε για οτιδήποτε άλλο θέλετε σχετικά με τα ταμειακά διαθέσιμα» ανέφερε. 

Αναφορικά με το νόμο που θα αντικαταστήσει τον ΕΝ.Φ.Ι.Α., τόνισε: «Μετατίθεται η εφαρμογή του χρονικά λίγο περισσότερο, δηλαδή δεν θα τον έχουμε τον επόμενο ή τον μεθεπόμενο μήνα, θα τον έχουμε λίγο αργότερα». 

Αναγνώρισε ότι ο φόρος αυτός ήταν «ένα κομμάτι της διαπραγμάτευσης». «Δεν ξέρω πόσο επέμειναν ή πόσο εκτεταμένη ήταν η συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα. Αυτά τα γνωρίζουν μόνο οι διαπραγματευτές, αλλά εκείνο που γνωρίζω είναι, ότι αυτό το πράγμα έχει υιοθετηθεί» συμπλήρωσε, εννοώντας την αλλαγή του ΕΝ.Φ.Ι.Α. και παραπέμποντας για λεπτομέρειες «εν καιρώ». 

«Θα έχουμε μία εφαρμογή ενός νόμου όμοιου με τον ΕΝ.Φ.Ι.Α. λίγο αργότερα, όχι τον ΕΝ.Φ.Ι.Α.», είπε χαρακτηριστικά και διασαφήνισε, ότι ο κόσμος φέτος θα πληρώσει «κάτι άλλο και όχι τον ΕΝ.Φ.Ι.Α.». 

«Επιδιώκεται η εφαρμογή μίας άλλης ρύθμισης, η οποία σαφώς θα δίνει για τα εισοδήματα τα οποία θεωρούνται χαμηλά πολύ καλύτερα αποτελέσματα σε όρους χαμηλότερης παροχής χρημάτων» σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: