ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Β. Χατζηλάμπρου: Έχουμε δίπλα μας τον ελληνικό λαό και αυτό δίνει τεράστια πολιτική δύναμη στο ΣΥΡΙΖΑ


Με τον επικεφαλής του Λαϊκού Μετώπου της Τυνησίας Χ. Χαμαμί, στο περιθώριο των συζητήσεων στο Παγκόσμιο Κοινοβουλευτικό Φόρουμ.



Τεράστιο το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στην Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κοινωνικό Φόρουμ στην Τυνησία


Στην Τυνησία βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης ο βουλευτής Αχαΐας Βασίλης Χατζηλάμπρου, ο οποίος συμμετέχει στις εργασίες του Παγκόσμιου Κοινωνικού Φόρουμ εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες λαμβάνουν χώρα στην πανεπιστημιούπολη της Τύνιδας. 

Προχθές το πρωί ο Βασίλης Χατζηλάμπρου μίλησε στο πάνελ του Παγκόσμιου Κοινοβουλευτικού Φόρουμ, στη θεματική «Αντιμετωπίζοντας το χρέος, μέσο για την επικυριαρχία στους λαούς», ενώ το απόγευμα συμμετείχε στο σεμινάριο/εκδήλωση που οργάνωσε το Transform με θέμα «Ποιος ο ρόλος της Μεσογείου, ανάμεσα σε Ευρώπη και Αφρική; Ποιες οι γεωπολιτικές προκλήσεις;». 

«Πολλές χώρες της Ευρώπης έχουν υψηλά χρέη, πρόκειται δηλαδή για ένα πανευρωπαϊκό ζήτημα» σημείωσε ο βουλευτής Αχαΐας, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του για το χρέος, για να συνεχίσει: «Έχουμε μπροστά μας έναν ανοιχτό πολιτικό εκβιασμό. Σε αυτό δηλώσαμε ότι δεν θα “μπλεχτούμε” με τις τεχνικές επιτροπές. Για αυτό ζητήθηκε η διαπραγμάτευση να πάει στο υψηλότερο επίπεδο της Συνόδου και να πάρει πολιτικό χαρακτήρα. […] Έχουμε δίπλα μας τον ελληνικό λαό και όλους τους αγωνιζόμενους λαούς που καταλαβαίνουν τι θα πει ένας μικρός λαός, όπως ο δικός μας, να προσπαθεί να βγει από τα δεσμά του χρέους και να κερδίσει την προκοπή του. Αυτό είναι που δίνει στο ΣΥΡΙΖΑ τεράστια πολιτική δύναμη». 

Να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον όλων των αντιπροσωπειών για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα είναι τεράστιο, με τις ερωτήσεις και παρεμβάσεις να «πέφτουν βροχή» σε κάθε πάνελ και εκδήλωση. 

Χαρακτηριστικό της κεντρικής σημασίας που δίνεται για τις εξελίξεις στην Ελλάδα είναι το γεγονός ότι η συνέλευση των κινημάτων που θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί έχει ειδικό αφιέρωμα στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: