ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρίου ο Παν. Σταυρόπουλος

Αριστερά ο Παν. Σταυρόπουλος  στη βραδινή πορεία του Παραρτήματος Πάτρας για την επέτειο του Πολυτεχνείου στις 17-11-2014, με μαλόξ στο πρόσωπο, μετά από τα χημικά που έριξε η Αστυνομία. (Φωτογραφία αρχείου του Istologiou).


Σταθερά βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Λυκειάρχη, που νοσηλεύονταν στην ΜΕΘ Αγ. Ανδρέα από τις 2 Ιουλίου 2015-07-19


Ελπίδες φτερουγίζουν στο κρεβάτι του αγαπητού λυκειάρχη Ρίου και συντρόφου Παν. Σταυρόπουλου, αφού οι νευροχειρουργοί που τον παρακολουθούν δείχνουν αισιόδοξα συγκρατημένοι.

Ήδη από χθες ο Παναγ. Σταυρόπουλος, που νοσηλεύονταν από τις 2 Ιουλίου 2015, στην ΜΕΘ Αγ. Ανδρέου, όπου εισήχθη μετά από σοβαρό τροχαίο, έχει διακομισθεί στη ΜΕΘ του Ρίου λόγω προγραμματισμένης διακοπής λειτουργίας της Μονάδας του Αγ. Ανδρέα, για συντήρησή της και βρίσκεται σε καταστολή παρακολουθούμενος στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου.

Τον ερχόμενο Αύγουστο είναι προγραμματισμένη να διακόψει και η ΜΕΘ Ρίου, στο πλαίσιο της κατ’ έτους συντήρησής της και ελπίζεται από τους παρακολουθούντες την κατάσταση της υγείας του Λυκειάρχη μέχρι τότε να έχει διακομισθεί στη Νευροχειρουργική Κλινική του Ρίου, εξερχόμενος από την ΜΕΘ, καθ’ ότι τέτοια κλινική δεν υφίσταται στον Άγ. Ανδρέα.    

Ήταν η ώρα 2.30΄ το μεσημέρι της ημέρας Πέμπτης 2 Ιουλίου 2015, όπου ο Παναγιώτης Σταυρόπουλος, οδηγώντας επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου το δίκυκλό του, καθώς είχε σχολάσει και κατευθύνονταν από την εργασία του, με πορεία προς Πάτρα, όταν αντιθέτως πορευόμενη κυρία με το ΙΧ στο οποίο επέβαινε, στο ύψος της εισόδου στην Μαρίνα του Δήμου Πατρέων, έστριψε αριστερά και προκάλεσε πλαγιομετωπική σύγκρουση με το δίκυκλο του Διευθυντή, καθηγητή Φ.Α. Στην συνέχεια ο τραυματισθείς διεκομίσθη στον «Άγ. Ανδρέα», ενώ του συμβάντος επελήφθη το τμήμα Τροχαίας

Σημειωτέον ότι ο Παναγιώτης Σταυρόπουλος, που είναι δραστήριο μέλος της Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, επρόκειτο να μεταβεί στο κιόσκι του κόμματος, στο άνω μέρος της πλ. Γεωργίου, όπου θα λάβαινε μέρος στις προπαρασκευαστικές εργασίες για την βραδινή ομιλία Σκουρλέτη επί της ίδιας πλατείας.

Αξιοσημείωτο της κοινωνικής αποδοχής του Διευθυντή και της αγάπης που τρέφουν οι άνθρωποι του περίγυρού  του, είναι τα μηνύματα που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο. Αλλά και η αίσθηση, που προκάλεσε η είδηση του τροχαίου, στους συντρόφους και φίλους του, που ενημερώθηκαν στην διάρκεια της συγκέντρωσης στην πλ. Γεωργίου, του ίδιου απογεύματος. Ακόμη εκ μέρους της ΝΟΔΕ της ΝΔ εκφράστηκε δημόσια η ευχή για την υγεία του αγαπητού Διευθυντή, πρώην Προέδρου της Α΄ ΕΛΜΕ  Αχαΐας.
_____________
* Το Ι
stologio G. Mosxou εύχεται στον φίλο Παναγιώτη και στην οικογένειά του, σύντομη ανάκαμψη της υγείας του και επάνοδο στις καθημερινές του δραστηριότητες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: