ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Η κοινωνία τους αναθεματίζει, αλλά αυτοί… πέρα βρέχει!


Υπό τον τίτλο «Παλεύουμε για ό,τι έχουμε δεσμευτεί στους πολίτες», έκδοσαν ανακοίνωση  οι πέντε περιφερειακοί σύμβουλοι. Προφανώς είχαν δεσμευτεί στους πολίτες  για εξυπηρέτηση των επιδιώξεων Μέρκελ-Σόιμπλε κλπ, για έξοδο από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή, όταν ζητούσαν την είσοδό τους στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, με την σκέπη του ΣΥΡΙΖΑ...


«Παλεύουμε για ό,τι έχουμε δεσμευτεί στους πολίτες» λένε με κοινή ανακοίνωσή τους σήμερα


Είναι περίπου κατανοητό στο που σκοπεύουν οι παρακάτω περιφερειακοί σύμβουλοι, της παράταξης «Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας» που κατήλθε στις εκλογές υπό την σκέπη του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Την ίδια ώρα, σήμερα Δευτέρα, που οι αποστάτες Λαφαζάνηδες κλπ συγγενείς, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα μιλούν στην Αθήνα, θεώρησαν τα παρακλάδια της Πάτρας, πως έπρεπε να κάνουν «κούκου» στην πόλη για να ακουστούν. Ταυτόχρονα όμως όλο και πληθαίνουν καθημερινά οι φωνές που ακούγονται εντός του ΣΥΡΙΖΑ  να λένε με αγανάκτηση: «Ότι σαπίζει πρέπει να κόβεται»!  

Επικροτώντας την αντικομματική και αντικυβερνητική γραμμή των «32» αποστατών βουλευτών, που επιχείρησαν να ανατρέψουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ, ταυτιζόμενοι με το σχέδιο Σόιμπλε για έξοδο από την ΕΕ και την ζώνη του ευρώ, δείχνουν να μην έχουν καταλάβει ότι είναι μέλη μίας παράταξης, που θα έπρεπε να στηρίξει την αριστερή κυβέρνηση, που μάχεται για να επιβιώσει και να κερδίσει χρόνο και αέρα να αναπνεύσει ή ακόμη χειρότερα έχουν συνειδητοποιήσει τι ζητούν και το πιο σωστό θα ήταν αφού διαφωνούν να παραδώσουν την έδρα που απέκτησαν χάριν στην κομματική στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ! Και μετά ας κάνουν όσοι πολεμική θέλουν!

Αντί αυτών, με κοινή δήλωσή τους, ήρθαν να μας υπενθυμίσουν πως το Τσουκαλέικο σύστημα στην Πάτρα δεν εξεμέτρησε τα προς το ζην!

Έτσι λοιπόν υπό τον τίτλο «Παλεύουμε για ό,τι έχουμε δεσμευτεί στους πολίτες» (σ.σ.: προφανώς είχαν δεσμευτεί στους πολίτες  για εξυπηρέτηση των επιδιώξεων Μέρκελ-Σόιμπλε, για έξοδο από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή!) οι «5» της περιφερειακής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ μας ενημερώνουν ότι:

«Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας Χατζηλάμπρου Βασίλης, Γαβριηλίδης Κώστας, Κούστας Κώστας, Κολοβός Γιάννης και Κατσακούλης Βαγγέλης, σχετικά με τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις, δηλώνουμε τα εξής:

Τασσόμαστε απερίφραστα κατά της συμφωνίας με τους δανειστές. Πιστεύουμε ότι η εφαρμογή και αυτού του μνημονίου, ανεξάρτητα από τις προθέσεις της κυβέρνησης, θα επιδεινώσει δραματικά τα βασικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και ιδιαίτερα της ήδη φτωχοποιημένης περιφέρειάς μας.

Όπως και πριν θα σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας, παλεύοντας μέσα και έξω από το περιφερειακό συμβούλιο για όλα όσα και προεκλογικά έχουμε δεσμευτεί».

Να με συγχωρούνε οι κύριοι, αλλά όταν βρεθήκαμε ως χώρα μία ανάσα από την χρεοκοπία, με το καμπανάκι του κάπιταλ κοντρόλ να χτυπά, δεν εννόησα, πως θα στέκονταν δίπλα στους πολίτες, όταν το επόμενο βήμα των κλεισμένων ΑΤΜ θα υλοποιείτο από τον εσμό των Μέρκελ-Σόιμπλε, Ολλανδία, Σλοβακία, Σλοβενία, που θέλουν να ωθήσουν τη χώρα εκτός νομίσματος;

Τι βοήθεια θα έδιναν στους συνταξιούχους; Τα jus αντί του ευρώ, για να πάνε στο σούπερ μάρκετ; Τι θα έλεγαν στους γέροντες που θα έπαιρναν μισή σύνταξη;

Και εν πάσει  περιπτώσει τι διαφορετικό πρότειναν από τη συμφωνία που συνήφθη και που η  ομάδα που υποστηρίζουν την καταψήφισε, με κίνδυνο να γκρεμίσουν την κυβέρνηση;

Ας αφήσουν τα παιδιαρίσματα. Κι ας σοβαρευτούν. Δεν είναι πια σχολιαρόπαιδα του Λυκείου. Σο-βα-ρό-τη-τα. Αυτό χρειάζεται. Εάν δεν την αντέχουν ας κατέβουν.

Η κοινωνία δεν τους στηρίζει. Τους αναθεματίζει, όπου κι αν τους συναντήσει. Και το δείχνει δημόσια με τη δημοτικότητα που αποθεώνει τον Αλέξη Τσίπρα και τα ποσοστά που δίνει στο ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: