ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Η προφητεία Πελετίδη που ήρθε μετά Χριστόν

«Με κάθε πρόσφορο τρόπο να εκφράσει την αντίθεσή του, ρίχνοντας στην κάλπη το ψηφοδέλτιο που προτείνει το ΚΚΕ, είτε άκυρο, είτε λευκό» ζήτησε ο .



Σχεδόν κανένα από τα «μαϊμού» ψηφοδέλτια του ΚΚΕ δεν έπεσαν στην κάλπη από τους κομμουνιστές ψηφοφόρους, αφού προτίμησαν τα κυβερνητικά!

Ο δήμαρχος Πατρέων Κ. Πελετίδης, θέλοντας να συμβάλλει στην άνοδο του ΚΚΕ, έδωσε χθες στη δημοσιότητα δήλωση με την οποία ζητούσε από τον μέσο  ψηφοφόρο της Πάτρας: «Με κάθε πρόσφορο τρόπο να εκφράσει την αντίθεσή του, ρίχνοντας στην κάλπη το ψηφοδέλτιο που προτείνει το ΚΚΕ είτε άκυρο είτε λευκό».


Μόνον, που εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως ουδόλως άγγιξε τον αριστερό πολίτη αυτή η ανεδαφική θέση του ΚΚΕ, αφού προτίμησε ο ψηφοφόρος να στηρίξει το κυβερνητικό ΟΧΙ της ριζοσπαστικής Αριστεράς και παράλληλα να καθηλώσει αυτό το κόμμα περίπου στο 2%. Κι αυτό γιατί το ΚΚΕ και ο Δήμαρχος Πατρέων, του ζητούσαν να αδρανοποιηθεί ή στην λιγότερο επώδυνη περίπτωση, να εκφραστεί με ένα «μαϊμού» ψηφοδέλτιο, που θα έριχνε στην κάλπη. Δηλαδή να αδιαφορήσει στο κυβερνητικό φιλολαϊκό πρόγραμμα, δείγματα του οποίου είδαμε με τον νόμο για την αντιμετώπιση της φτώχειας, όπου αντιμετωπίζονται ζητήματα για την στέγη, την τροφή, το ρεύμα με ειδικά επιδόματα, που συνολικά για κάθε οικογένεια αποτελούν ανακούφιση στον προϋπολογισμό της.  

Τώρα το να βγει το ΚΚΕ και να ισχυρισθεί ότι τα λευκά και τα άκυρα είναι δικά του ψηφοδέλτια, φαντάζομαι πως δεν θα το κάνει. Άλλωστε κάτι τέτοιο δεν το επιχείρησε ούτε ο... Λεβέντης!

Τελικά ξέρετε τι έγινε; Από όσα «μαϊμού» ψηφοδέλτια έδωσαν στους φίλους τους, ούτε ένα δεν έπεσε στην κάλπη και σε κάποιες περιπτώσεις στα 450 ψηφοδέλτια, ένα ή δύο ήσαν από αυτά του ΚΚΕ.

Παράδειγμα ότι, στα 449 ψηφοδέλτια του 481 εκλογικού τμήματος ούτε ένα από τα 24 άκυρα  δεν ήταν του ΚΚΕ! Άρα; Για ποια γραμμή μιλούσαν;

Και η δήλωση Πελετίδη, για ιστορικούς και μόνον λόγους παρατίθεται παρακάτω:

«Σήμερα ο λαός μας με την ψήφο του ακυρώνει τα παλιά και τα νέα μνημόνια.

Δεν διαλέγει μεταξύ επώδυνων ή βάρβαρων μέτρων που θα εφαρμοστούν αύριο.

Δεν πρέπει να επιτρέψει σήμερα, να του λένε αύριο ότι τα μέτρα πάρθηκαν με την έγκρισή του και την ψήφο του.

Με κάθε πρόσφορο τρόπο να εκφράσει την αντίθεή του, ρίχνοντας στην κάλπη το ψηφοδέλτιο που προτείνει το ΚΚΕ είτε άκυρο είτε λευκό.

Αύριο οι εργαζόμενοι οι μικρομεσαίοι που καταστρέφονται οι αγρότες που ξεκληρίζονται ενωμένοι στο δρόμο της λαϊκής συμμαχίας ξεπερνώντας προκαταλήψεις και αυταπάτες να δώσουμε τη μάχη να ανακουφιστεί ο λαός.

Να αποκρούσουμε τα νέα αντιλαϊκά μέτρα δημιουργώντας τις προϋποθέσεις να πάρει ο λαός στα χέρια του τον πλούτο που παράγει με τη δική του εξουσία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: