ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Η ομολογία του πάτερ φαμίλια, κάρβουνο στην ψυχή του!

Αλαβάνος: Το μεγαλύτερο λάθος μου ήταν ο Αλέξης Τσίπρας Ανοικτός στη συνεργασία με Λαφαζάνη
Η Ελλάδα είπε ο πάτερ φαμίλιας κυρ Αλέκος, δεν μπορεί να υποτιμήσει το νόμισμα της, κάτι που κάνει η Κίνα, για να γίνει πιο ανταγωνιστική, αφήνοντας να εννοηθεί η ανάγκη για επιστροφή στη Δραχμή!
 
 
Με το βλέμμα στραμμένο στη Δραχμή και στον Αλέξη, που μπήκε εμπόδιο στο... ευοίωνο μέλλον τους(!) συναντήθηκαν και συμφώνησαν οι Αλαβάνος και Λαφαζάνης

Η ομολογία του πάτερ φαμίλια, που χρόνια τώρα έκαιε σαν κάρβουνο στην ψυχή του, βγήκε διέξοδο να κατατεθεί. Και την κατέθεσε ραδιοφωνικώς. Το μεγαλύτερο πολιτικό μου λάθος είναι ότι προώθησα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ τον Αλέξη Τσίπρα" ανέφερε σε συνέντευξή του στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και τη Ζηνοβία Σαπουνά, ο Αλέκος Αλαβάνος.

Προσέχτε το ρήμα. ΠΡΟΩΘΗΣΑ στην ηγεσία. Εάν τέτοιες αντιλήψεις δεν μας θυμίζουν τον πατερούλη Στάλιν, ή εν τω ελληνικώ, τον Πάτερ φαμίλια, τι άλλο σχήμα τόσο προοδευτικό και τόσο μαρξιστικό μπορεί να μας θυμίζει;

Ο πρόεδρος του Σχεδίου Β΄, που είναι προσκολλημένος στην επιστροφή στην Δραχμή, εμφανίστηκε ανοιχτός σε συνεργασία με τον άλλο δραχμολάγνο Παναγιώτη Λαφαζάνη και ο νεοσύστατο μόρφωμα την ΛΕ, όπως επιβεβαιώθηκε στη συνάντηση που είχε στη Βουλή.

"Η πρωτοβουλία της ΛΕ έδειξε σταθερότητα σε αυτό που υποσχέθηκαν πριν τις εκλογές ότι θα πραγματοποιήσουν" ανέφερε ο πάτερ φαμίλιας Αλέκος, προσθέτοντας ότι οι βουλευτές εξευτελίστηκαν. Ενώ αυτός που παραιτήθηκε από το κόμμα του ΣΥΝ ανοίγοντας δρόμο στις εξελίξεις που έφεραν τον Αλ. Τσίπρα και λίγο μετά το ματάβρε το μυαλό του, ανένηψε και ήθελε να νουθετήσει και χειραγωγήσει τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΝ δεν ξευτελίστηκε!

Ο εξαφανισμένος απο καιρό και άρτι εμφανισθείς κυρ Αλέκος του δραχμόπληκτου Σχεδίου Β΄ ανέφερε ότι "και ο δεξιός, συντηρητικός άνθρωπος θα εκτιμήσει τον Λαφαζάνη και τους συνεργάτες του επειδή έχουν σταθερή άποψη" είπε διότι προφανώς και οι δύο είναι του ιδίου φηράματος!

Και αποκάλυψε για τον κυρ Παναγιώτη "είχαμε κοινές θέσεις από πριν, όσο αφορά στην οικονομική πολιτική και τους σχεδιασμούς μάλιστα σε μεγάλο βαθμό".

Και αυτό σε απλά ελληνικά, για τους γνωρίζοντες τα εσωτερικά του κόμματος του ΣΥΝ, αλλά κια του ΣΥΡΙΖΑ, και οι δύο μιλούσαν για επιστροφή στη Δραχμή.

Ωραία διαφήμιση του κάνει του κυρ Παναγιώτη!

"Μέσα στην Λαϊκή Ενότητα μπορούν να συγκεντρωθούν πολλαπλές δυνάμεις" ανέφερε ο Αλέκος Αλαβάνος προσθέτοντας ότι το πρόγραμμα δεν είναι Αριστερό ιδεολογικά και είναι πρόγραμμα σωτηρία, για να ανοίξουν θέσεις εργασίας, να υπάρξει βάση για μία ανασυγκρότηση της Ελλάδας ενώ εξέφρασε την πίστη του ότι και μία μη αριστερή δύναμη μπορεί να υποστηρίξει αυτό το πρόγραμμα.

Ωραία διαφήμιση του κάνει του κυρ Παναγιώτη, με αυτά που λέει ο κυρ Αλέκος. Κρίμα, που κι ο κυρ Παναγιώτης σκίζει τα πουκάμισα του, ότι έχει πρόγραμμα μαρξιστικό, που δεν έχει ο Αλέξης Τσίπρας, ξέρετε εκείνος ο νεαρός που έφθασε τη χώρα εκεί που ούτε που το είχαν φανταστεί, οι προκάτοχοί του!
Για τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας είπε ότι πρέπει να συνεχίσει, υπενθυμίζοντας ότι υπήρξε και ο ίδιος ευρωβουλευτής και είπε χαρακτηριστικά "στο εξωτερικό οι Έλληνες ντρέπονται να πουν ότι είναι από την Ελλάδα, γιατί αντιμετωπίζουν αλαζονεία και περιφρόνηση από τους ξένους" χαρακτηρίζοντας πλέον την Ελλάδα ως μία χώρα ζητιανιάς.

Αλλά ακόμη είπε: "Μέσα στην Ευρωζώνη δεν μπορείς να διαμορφώσεις ένα δικό σου πρόγραμμα",  προσθέτοντας ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να υποτιμήσει το νόμισμα της, κάτι που κάνει η Κίνα, για να γίνει πιο ανταγωνιστική, αφήνοντας να εννοειθεί η ανάγκη για επιστροφή στη Δραχμή

Έφερε ως παράδειγμα τους νέους λέγοντας "βλέπουμε στην Ελλάδα μία γενιά νέων ανθρώπων που ενώ έχουν σπουδάσει, είναι καταδικασμένοι να μην βρουν ποτέ μία δουλειά".

Δεν εξήγησε όμως πως θα συνεχισθεί ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός της χώρας, όταν η χώρα μας βγει εκτός ευρωπαϊκού νομίσματος, όπως επιθυμεί ο ίδιος και ο κυρ Παναγιώτης;

Πάντως, ας μας αρκέσει ότι πρότεινε να μελετηθεί  η Τουρκία η οποία έχει το δικό της νόμισμα και ρυθμούς ανάπτυξης που θα ζήλευε η Ελλάδα. (Σ.Σ.: Ωραίο παράδειγμα έφερε. Την Τουρκία με συνεχείς δικτατορίες, επεμβάσεις, πολέμους κατά γειτόνων κ.α.!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: