ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΑΧΑΪΑ: Αναμένουν τις παραιτήσεις και των υπολοίπων

Πληροφορίες λένε πως ζυμώσεις γίνονται και με τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί.



Τρίτη ή Τετάρτη θα ανασυγκροτηθεί η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα για να συζητήσει υποψηφιότητες που έχουν υποβληθεί για το ψηφοδέλτιο


Από Τρίτη ή Τετάρτη τα νεώτερα σχετικά με τις εξελίξεις  στην ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τις, προ ημερών παραιτήσεις των οκτώ μελών της, προερχομένων από την ΚΟΕ, και μία ακόμη ξεχωριστή παραίτηση που υπεβλήθη εγγράφως και δημοσιοποιήθηκε σήμερα εκ μέρους του Κώστα Τηλιγάδα, προερχομένου από τον κοινωνικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως γράφει στην επιστολή του, αναμένονται και οι υπόλοιπες.
Μέλος της ΝΕ, από την πλειοψηφία του κόμματος, ερωτηθέν  για το δέον γένεσθε, απάντησε  στο Istologio G. Mosxou ότι αναμένονται οι παραιτήσεις των υπολοίπων οκτώ της «Πλατφόρμας», ώστε από εβδομάδα να προβεί σε σύγκλιση και ανασύσταση το όργανο με την κάλυψη των κενών θέσεων εκ μέρους των αναπληρωματικών.

Και έτσι απαλλαγμένη από εκκρεμότητες, η Νομαρχιακή Επιτροπή  να συνεχίσει σε νέα βάση τις εργασίες της, αρχής γενομένης από τις υποψηφιότητες, που  έχουν υποβληθεί για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου.

Πληροφορίες λένε πως ζυμώσεις γίνονται και με τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί, γιαυτό και δεν δίνονται ονόματα στη δημοσιότητα.      
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: