ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Νίκαια: Στήριξη προσφυγόπουλων της Πλ. Βικτωρίας


Συγκεντρώνει γάλα φρέσκο, μπισκότα, κρουασάν, παιδικές τροφές, σιρόπι Depon, στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου και στα ΚΑΠΗ

Αποστολή Αλληλεγγύης "SOS", για τα προσφυγόπουλα της πλατείας Βικτωρίας, πραγματοποιεί ο Δήμος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη.


Έτσι, συγκεντρώνει γάλα φρέσκο, μπισκότα, κρουασάν, παιδικές τροφές, σιρόπι Depon, στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου και στα ΚΑΠΗ.

Όσοι επιθυμούν να συμβάλουν σ’ αυτή τη δράση, μπορούν να απευθύνονται στους κατά τόπους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου και στα ΚΑΠΗ έως την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου.

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου το πρωί, εκπρόσωποι από το Δήμο Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη θα μοιράσουν τα προϊόντα στα προσφυγόπουλα.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης δήλωσε για το γεγονός:
«Κανένας δεν μένει ασυγκίνητος μπροστά στα μάτια των παιδιών της πλατείας Βικτωρίας, τα δικά μας παιδιά. 

Κάνουμε αυτή την πρώτη κίνηση "εξπρές" για να στείλουμε μια βοήθεια στα προσφυγόπουλα, ευαισθητοποιώντας τους συνδημότες μας.

Είναι κοινωνικό και ηθικό χρέος μας να αποδείξουμε την αγάπη και το σεβασμό μας στην ανθρώπινη αξία.

Στο μέτρο των δυνατοτήτων μας θα προχωρήσουμε σε δράσεις και ενέργειες αλληλεγγύης με στόχο να προσφέρουμε ανακούφιση στους ανθρώπους που ήρθαν από την άλλη άκρη της γης για να σωθούν από τα πυρά του πολέμου.

Δικαίωμα στην αξιοπρέπεια έχουν όλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: