ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Ελπίζει ότι δεν θα πλήξει τη γερμανική οικονομία




Και η Skoda στη δίνη του σκανδάλου


Το σκάνδαλο της Volkswagen δεν αναμένεται να πλήξει την γερμανική οικονομία, εάν η εταιρία το αντιμετωπίσει έγκαιρα και συνολικά, ισχυρίστηκε ο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα ως πολιτική προτεραιότητα την διαφύλαξη των θέσεων εργασίας.


«Δεν αγωνιζόμαστε για την διοίκηση (της εταιρίας), αλλά για τους 600.000 εργαζόμενους» του ομίλου της VW, δήλωσε ο κ. Γκάμπριελ και πρόσθεσε ότι «η πολιτική πρέπει να βοηθήσει ώστε η όλη η υπόθεση να μην καταλήξει σε καταστροφή για τους εργαζόμενους», πριν καταλήξει: «Δεν πρέπει έτσι απλά να ξεχνάμε τους ανθρώπους».


Και η Skoda στη δίνη του σκανδάλου της Volkswagen

Μετά την ανακοίνωση της Audi, ότι το λογισμικό που παραποιούσε τις μετρήσεις ρύπων βρίσκεται σε 2 εκατομμύρια αυτοκίνητά της, σειρά πήρε το έτερο μέλος του ομίλου Volkswagen, η Skoda.
 
Ο εκπρόσωπος της εταιρίας, Γιόζεφ Μπάλαζ, επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι το επίμαχο λογισμικό βρίσκεται σε περίπου 1,2 εκατομμύρια αυτοκίνητά της. Πρόκειται για οχήματα που κυκλοφορούν σε όλον τον κόσμο και έχουν κατασκευαστεί στο παρελθόν. Ο ίδιος τόνισε ότι τα αυτοκίνητα που είναι εφοδιασμένα με τους "ύποπτους" κινητήρες, τους ΕΑ 189, είναι "απολύτως ασφαλή" για να κυκλοφορούν στους δρόμους.
 
Το υπουργείο Μεταφορών της Τσεχίας είχε ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα ότι θα ανακαλέσει τα αυτοκίνητα αυτά προκειμένου να ελεγχθούν. Πρόκειται κυρίως για οχήματα ντίζελ που κατασκευάστηκαν από το 2009 μέχρι το 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια: