ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Πετράκος οδηγεί στην «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών»


Πίσω από την Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών ο Γ. Πετρακάκος; - Τα ευρήματα 

Δεν αποκλείεται η πιθανότητα, να συνδέονται με επιθέσεις σε γραφεία

Σημαντικά τα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στον υπαίθριο χώρο της αγροικίας του Γιώργου Πετρακάκου στο Μώλο Φθιώτιδας, που πιθανά και να οδηγήσει στην εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών».


Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί: 6 καλάσνικοφ, 2 ούζι, 7 γεμιστήρες, 2 σιγαστήρες, ανταλλακτικά τουφεκιών (κλείστρα, ελατήρια κ.λπ.), ζελατοδυναμίτιδα, 1 RPG, χειροβομβίδες, πυροκροτητές, βραδύκαυστο φυτίλι και μεγάλος αριθμός φυσιγγίων.

Από τα όπλα που ανευρέθησαν (RPG και καλάσνικοφ) δεν αποκλείεται η πιθανότητα, να συνδέονται με τις επιθέσεις στα γραφεία της ΝΔ, της ισραηλινής πρεσβείας και του Γερμανού πρέσβη. 

Στο μεταξύ τα νέα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, που παρουσιάστηκαν σε συνέχεια της σύλληψης του Γιώργου Πετρακάκου, σε ένα από τα καταλύματα, που χρησιμοποιούσε ο συνεργάτης του Νίκου Μαζιώτη, στον Μώλο Φθιώτιδας, όπου βρέθηκαν θαμμένα σε υπαίθριο χώρο της οικίας, τα έξι πολεμικά τουφέκια τύπου "Καλάσνικοφ", τέθηκαν υπό έρευνα.

 Από τη βαλλιστική εξέταση των όπλων που βρέθηκαν την περασμένη Πέμπτη, προέκυψε ότι, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: