ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Μιχ. Σιδηρόπουλος στο τιμόνι του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας

Δεξιά ο νέος Συντονιστής της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μιχ. Σιδηρόπουλος. Αριστερά ο Κ. Σπαρτινός, επικεφαλής της ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη, που εξελέγη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί την Σία Αναγνωστοπούλου και τον Ανδρ. Ριζούλη.


Αποδεκτή η τυπική παραίτηση του τέως Συντονιστή Ανδρέα Ριζούλη, που αναλαμβάνει κοινοβουλευτικά καθήκοντα


 
Αλλαγή συντονιστή της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την εκλογή του Ανδρ. Ριζούλη στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Από το απόγευμα της Παρασκευής Συντονιστής της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, ανέλαβε ο Μιχ. Σιδηρόπουλος, ενώ ο μέχρι σήμερα επικεφαλής της ορκίζεται στα τέλη της επόμενης εβδομάδας και αναλαμβάνει κοινοβουλευτικά καθήκοντα.

Χθες στη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασής της μετά της εκλογές, η οργάνωση έκανε αποδεκτή την τυπική παραίτηση του Ανδρέα Ριζούλη και επίσημα ανέλαβε ο  Μιχάλης Σιδηρόπουλος ο οποίος ήταν μέχρι προχθές ο υπεύθυνος Τύπου της οργάνωσης Πάτρας.


Ο Μιχ. Σιδηρόπουλος είναι και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος, συζευγμένος και πατέρας ενός τέκνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: