ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Κρίσιμα ζητήματα συζήτησε ο Κουρουμπλής με ΚΕΔΕ


Κρίσιμα ζητήματα της Αυτοδιοίκησης συζήτησαν Π. Κουρουμπλής - Γ. Πατούλης 

 

Επίκεινται αλλαγές στο πρόγραμμα «Καλλικράτης» 

Με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Κουρουμπλή, συναντήθηκε, σήμερα, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.


Η συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε με αφορμή την προγραμματισμένη επίσκεψη του κ. Κουρουμπλή στην ΚΕΔΕ, την ερχόμενη Τετάρτη στις 12 το πρωί. 

Ο Υπουργός αναμένεται να συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, προκειμένου να ακούσει τα αιτήματα των μελών του Δ.Σ. και να διατυπώσει στη συνέχεια τις θέσεις και τις προτάσεις του για την αντιμετώπισή τους.

Η συνάντηση αποκτά επιπλέον ενδιαφέρον, καθώς ο Υπουργός ΕΣ.Δ.Α. έχει ανακοινώσει ότι προχωρεί στη συγκρότηση επιτροπής, που θα αναλάβει να προτείνει αλλαγές στο πρόγραμμα «Καλλικράτης».

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Υπουργός ενημέρωσε τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ ότι, στην επιτροπή που θα συγκροτηθεί για τις αλλαγές του προγράμματος «Καλλικράτης» θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι της ΚΕΔΕ.

Επίσης, ο κ. Γ. Πατούλης ενημέρωσε τον κ. Π. Κουρουμπλή για τα προβλήματα που απασχολούν την Αυτοδιοίκηση α' βαθμού και ζήτησε να ληφθούν αποφάσεις προκειμένου να επιλυθούν άμεσα.
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κατέθεσε υπόμνημα με τις θέσεις της Αυτοδιοίκησης για μια σειρά από θεσμικά και οικονομικά ζητήματα που απασχολούν τους Δήμους της χώρας.

Πρόκειται για το ίδιο υπόμνημα που έχει κατατεθεί από την ΚΕΔΕ στους αρχηγούς όλων των κομμάτων πριν από τις εκλογές και αποτελεί τη βάση των θεσμικών διεκδικήσεων της ΚΕΔΕ ενόψει της μεταρρύθμισης στη λειτουργία του Κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: