ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Απίστευτο. Η ΛΑΕ απέκτησε κλεψιμαίικο ευρωβουλευτή!

Για ερώτημά σας, πως ο Ν. Χουντής  δεν παραιτείτε από την έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο, που ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο έχει θέσει υποψηφιότητα, αλλά σήμερα διαφωνεί ε, μη μου βάζετε δύσκολα.



Διαβάστε μία ιστορία για να μην ισχυρίζεστε ψευδόμενοι ότι ο ΝικοΤσουκαλισμός είναι αποκλειστικό προνόμιο  των αστών!


Η απραγματοποίητη επιθυμία των εμπνευστών της ΛΑΕ για είσοδο σε κάποιο κοινοβουλευτικό σώμα, την ωθεί σε εκτραχηλισμούς και πνευματική κλοπή, όπως αυτοί με την υποστήριξη χθες Δευτέρα, στην συγκέντρωσή της στον Κεραμεικό.

Εκεί μεταξύ άλλων εκτύλιξε την έμπνευσή της, που συνοπτικά αναφέρεται στην απόκτηση ευρωβουλευτού κατά… ακτιβίστικο τρόπο, αφού το μεν 2014 στις 25 Μαΐου, όπου έγιναν οι Ευρωεκλογές δεν υπήρχε η ΛΑΕ, πλην όμως από τους έξι ευρωβουλευτές που έκλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ, σκέφτηκε ότι εάν έπαιρνε και μία έδρα για τον εαυτό της δεν θα φτώχαινε, το κόμμα τηςριζοσπαστικής Αριστεράς.

Κι έτσι έκανε το ντου, από παντού και… επαναστατικώ τω τρόπω απαλλοτρίωσε έναν! Αφού ο γεροΓλέζος έφυγε από το Ευρωκοινοβούλιο στο χρόνο επάνω, όπως το είχε προαναγγείλει, στο πόδι του μπήκε ο Νίκος Χουντής, που να σημειώσουμε εδώ, στις εκλογές του «βγήκε τσέρτος» και ξέμεινε από ψήφους. 

Αλλά αν και αποτυχών, του έφεξε η τύχη και «γράπωσε» την ευκαιρία. Και μαζί με αυτήν, το μισθό, δηλαδή κάτι λίγα παλιοχιλιάρικο το μήνα που είναι ο μισθός, τα οποία δε φτάνουν ούτε για μια βόλτα μέχρι την Ελλάδα για καφέ!  

Και εκτός αυτού και την απέχθειά του βρε παιδί μου για τον παλιοΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή δεν είναι όλος άσχημος ο ΣΥΡΙΖΑ. Να για παράδειγμα τα χιλιάρικα που του αποφέρει ο μισθός από την έδρα του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ καλά, λουκούμι! 

Ξέρετε τι θα πει να μην έχεις  εκλεγεί βουλευτής και να αναγκάζεσαι να εξέλθεις   στη συνταξιοδότηση από το ταμείο σου, το οποίο έχει να σε αντικρίσει κάμποσες τετραετίες αφού ήσουν βουλευτής; Ξέρετε τι είναι να μην έχεις εκλεγεί και να ψάχνεις για θέση καθηγητής Οικονομικών εάν είσαι διακριτός οικονομολόγος;

Τέλος πάντων για να ευγνωμονήσει τη ΛΑΕ που τον… έκλεξε κλεψιμαίικο ευρωβουλευτή, αφού η ακαματοσύνη της δεν κατέφερε να εκλέξει έναν έστω έναν βουλευτή στο ελληνικό κοινοβούλιο, όπου είχε 40 από αυτούς το τελευταίο εφτάμηνο και κάπως έτσι πήρε την άλλη έδρα στις Βρυξέλες, ο Νίκος Χουντής «πέταξε» εγγράφως την σοφία του!

Απέστειλε γραπτό χαιρετισμό ο Ν. Χουντής, και τόνισε ότι, διαβάστε με προσοχή, μην σας φύγει καμιά οξεία :

 "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι παράδειγμα προς αποφυγήν για τις αριστερές δυνάμεις της Ευρώπης"!

Α, όχι. Όλα κι όλα δεν είπε τίποτα για τα χιλιάρικα του μισθού της έδρας του ΣΥΡΙΖΑ. Μην τον κακολογίσουμε τον άνθρωπο! Απλώς τα… παντελονιάζει και τα  ζεσταίνει στην τσέπη του για καμιά 30ριά μέρες κάθε μήνα!  

Τώρα για ερώτημά σας, πως και δεν παραιτείτε από την έδρα που ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο έχει θέσει υποψηφιότητα, ε, μη μου βάζετε δύσκολα. 

Ρωτήστε και καναν σοφό εκεί στο Λαφαζανέικο. Μπορεί να ξέρει και να λύσει το γρίφο!

Εγώ απλώς τα ανέφερα αυτά, για να γνωρίζουμε πως η κακιά συνήθεια να κρατούνε το μισθό και την έδρα από το κόμμα με το οποίο εξελέγησαν κάποιοι, παρόλο που διαφωνουν με το κόμμα αυτό, δεν είναι αποκλειστική συνήθεια των αστών, του Ν. Τσούκαλη ας πούμε, που έθεσε τον θεμέλιο λίθο του οικοδομήματος, αλλά και κι άλλων και μάλιστα ούλτρα αριστερών !

Τώρα τα όσα εκπληκτικά ακούστηκαν κατά του ΣΥΡΙΖΑ, συνάδουν με το ήθος που καλλιεργείται στο χώρο αυτό, δυστυχώς! Ακούστηκε για παράδειγμα ότι: 

«Έγκυρες πληροφορίες αποδίδουν αυτήν την εικόνα "χουντικού" τύπου φίμωσης μιας πολιτικής δύναμης, που έχει και ευρωβουλευτή (σ.σ.: Κλεψιμαίικος είναι μωρέ, τρομάρα να μην σας έρθει!) και δημιουργεί πολιτικά γεγονότα όχι μόνο στο "μένος" των μέσων εναντίον της Λαϊκής Ενότητας, που σχετίζεται με τις θέσεις της τελευταίας αλλά κυρίως στις ωμές εκβιαστικές επεμβάσεις του Μεγάρου Μαξίμου που απαιτεί πάση θυσία την φίμωση από παντού της Λαϊκής Ενότητας»!

Αυτά και καλή σας νύχτα, γιατί με τούτα και τα’ άλλα, πήγε δώδεκα παρα τέταρτο η ώρα. Γι αυτό καληνύχτα σας και μην το παίρνετε κατάκαρδα το ζήτημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: