ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Αν αυτό είναι το ήθος τους, ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε

Εν μέσω Δ. Στρατούλη και Παναγ. Σωτήρη, μέλη της ΠΓ!


«Ο Δραγασακης μεταμφιεσμενος σε "οικουμενικη πεταλουδα" για τις αναγκες μιας διαφημισης του ΤΑΙΠΕΔ»


Ο κύριος στη μέση είναι ειδικευόμενος γιατρός και συνδικαλιστής. Στις 4 Φεβρουαρίου έξω από το ΕΚΠ, όπου ομιλούσε μέλος της Διοίκησης, εκφραζόταν με ιδιαίτερη ζέση προς την καλλιφωνία, την χρησιμοποιούμενη πια εκτός οίκων ανοχής. (ΔΕΙΤΕ: Τρακτερο-οπισθοδρομία από την εργατική τάξη!)

Χθες στις 8-2-2015, ανήλθε στο προεδρίο της συζήτησης της ΛΑΕ, για να... το κοσμήσει με την παρουσία του!  Εν μέσω Δ. Στρατούλη και Παναγ. Σωτήρη, μέλη της ΠΓ!

Και κάτι ακόμη ο κύριος που εικονίζεται στην κάτω φωτογραφία, ως διαχειριστής της προσωπικής του σελίδας στο fb, έχει ιδιαίτερη λατρεία προς το κάλλιστο είδος της εικονογραφίας ροζ τύπου και ως καθηγητής ΜΕ και πολιτικός αναλυτής, θεώρησε σωστό να μας ενημερώσει... πολιτικές για τις πολιτικές και σεξουαλικές προτιμήσεις του συμπαθούς του, επίσης κυρίου Eden Ahbezen, από του οποίου την προσωπική σελίδα στο fb μας μετέφερε την παρακάτω χυδαιολογία. 

"Ο Δραγασακης μεταμφιεσμενος σε "οικουμενικη πεταλουδα" για τις αναγκες μιας διαφημισης του ΤΑΙΠΕΔ. το σχόλιο μου αρεσε πολυ΄και είναι του Eden Ahbezen"

Κοινό σημείο, τόσο του  ειδικευόμενου γιατρού, όσο και του καθηγητή, είναι το γεγονός πως με ιδιαίτερη ζέση και... ευγένεια αγωνίζονται ως σημαίνοντα στελέχη της ΛΑΕ στην Πάτρα, για τα ιδανικά που... απεμπόλησε ο ΣΥΡΙΖΑ!  

Αν τα νέα ιδανικά που προπαγανδίζουν είναι αυτά που βλέπουμε, εμείς ως αριστεροί τους ευχόμαστε να τα χαίρονται, αλλά συγγνώμη, δεν θα πάρουμε!

Η αριστεροί ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές τους, αν μη τι άλλο, υπερασπίζονταν το ήθος που τους διέκρινε πάντα  και το εξύψωναν παντός άλλου, όχι από πουριτανισμό και ηθικοπλασία, αλλά από την ανάγκη να μην πέσει ο λαός μας στο βούρκο, που επιθυμούσε και επιθυμεί η αστική τάξη, που προαγάγει την πολιτική, αισθητική και ηθική υποβάθμιση!  

Αλλά όταν ένας πολιτικός χώρος κατρακυλά στην γκρουπουσκουλίστικη πολιτική υποκουλτούρα, τότε δυστυχώς είναι αναπόφευκτη και η συμπεριφορά αυτού του τύπου!

Πάσα εξήγηση είναι δεκτή και δημοσιεύσιμη, αρκεί να μην υποκύπτει στην χυδαιολογία.




Ο Δραγασακης μεταμφιεσμενος σε "οικουμενικη πεταλουδα" για τις αναγκες μιας διαφημισης του ΤΑΙΠΕΔ.
το σχόλιο μου αρεσε πολυ΄και είναι του Eden Ahbezen

Δεν υπάρχουν σχόλια: