ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Συνάντηση της ΔΕ της ΕΕΤΕΜ με την αν. Υπ. Παιδείας


Η αν. Υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, αναγνώρισε το δίκαιο αίτημα και χρέος της πολιτείας για άμεση έκδοση επαγγελματικών δικαιωμάτων!


Με αντικείμενο την επαγγελματική αναγνώριση των πτυχίων τους, κάτι που εκκρεμεί εδώ και τρεις δεκαετίες


Η αν. Υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, μετά από συζήτηση που είχε με τους εκπροσώπους της Επαγγελματικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών, Τμήμα Αχαΐας, με αντικείμενο την επαγγελματική αναγνώριση των πτυχίων τους, κάτι που εκκρεμεί εδώ και τρεις δεκαετίες, δήλωσε πως κατανοεί το δίκαιο αίτημα και χρέος της πολιτείας για άμεση έκδοση επαγγελματικών δικαιωμάτων.
Υπενθυμίζεται ότι την παρελθούσα Παρασκευή, το προεδρείο της ΕΕΤΕΜ Αχαΐας είχε καλέσει τους μηχανικούς-μέλη της Ένωσης να παραβρεθούν και να διαμαρτυρηθούν προ του «Τόφαλος», όπου λάμβανε χώρα Έκθεση, στην οποία θα παρίστατο η αν. Υπουργός.
Αναλυτικώτερα στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΕΤΕΜ, αναφέρονται τα παρακάτω:  
«Μέλη του προεδρείου της Διοικούσας Επιτροπής του Νομαρχιακού Τμήματος ΕΕΤΕΜ Αχαΐας, Κουμούτσος Αθανάσιος πρόεδρος, Κατσαϊτη Αλεξάνδρα γενικός γραμματέας, Βγενόπουλος Νίκος γραμματέας οικονομικού και ο πρόεδρος των Μηχανικών Τ.Ε. δημοσίων υπαλλήλων Αχαΐας και οργανωτικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ.) Μπαϊκούσης Ιωάννης, συναντήθηκαν σήμερα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, με την Αναπληρώτρια Υπουργό Παιδείας κα Σία Αναγνωστοπούλου.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε το χρονίζον θέμα των Επαγγελματικών Δικαιωμάτων των Μηχανικών Τ.Ε. και θέματα που απασχολούν τον κλάδο και άπτονται της αρμοδιότητας της κας Υπουργού.
Η κα Υπουργός αναγνώρισε το δίκαιο αίτημα και χρέος της πολιτείας για άμεση έκδοση επαγγελματικών δικαιωμάτων.
Η συνάντηση διεξήχθη σε κλίμα αλληλοκατανόησης και πραγματοποιήθηκε μια εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων, η οποία μπορεί να αποτελέσει τη βάση ώστε και τα άλλα θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας, να ρυθμιστούν αποτελεσματικά και με γνώμονα τη δικαιοσύνη».    

Δεν υπάρχουν σχόλια: