ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

'Έχασε το βαφτιστήρι του στα βαθιά νερά της Γραβούσας



«Είναι ντροπή, είναι ασέβεια, δεν σέβονται ούτε τον πόνο μου. Αφού έλλειπα και επέστρεψα το Σάββατο, πως με βάλανε παρόντα; Εφαρμόζουν νέα ήθη; Ψηφίζουν και οι απόντες τώρα;» ρώτησε το Istologio G. Mosxou, απορημένος ο Ανδρ. Παναγιωτόπουλος, επικεφαλής των «Αγωνιζομένων Πολιτών».



Τραγωδία για τον
Παναγιωτόπουλο


Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ «ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ Π. ΤΡΙΤΗ ΟΤΑΝ ΠΝΙΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Ο 22ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΝΑΧΟΓΙΟΣ ΚΑΙ ΒΑΦΙΣΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ, ΑΥΤΟΔΥΤΗΣ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΩΣ ΠΑΡΟΝΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, EΝΩ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ!



Νέα ήθη καλλιεργούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων από την παράταξη του κ. Πελετίδη. Με αφορμή ψήφισμα αντικυβερνητικό, ενόψει κατάθεσης του Ασφαλιστικού, το Γραφείο Τύπου του Δήμου ενημέρωσε ανήμερα Παρακευή, την ημέρα που ο Ευκλ. Τσακαλώτος έκανε δηλώσεις περί επικειμένης συμφωνίας με τους εταίρους, πως ο Δήμαρχος και η Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κατέθεσαν ψήφισμα που ψήφισαν όλες οι παρατάξεις εκτός της ΡΑΠ. Και το ακόμη χειρότερο, ότι την υπογραφή του έβαλε και ο επικεφαλής της παράταξης των Αγωνιζομένων Πολιτών Ανδρ. Παναγιωτόπουλος, που έλειπε, καθώς είχε ενημερώσει από την Τετάρτη.

Η σπουδή της σταχανοβίτικης πλευράς του ΚΚΕ βρήκε εφαρμογή πάνω σε ένα θλιβερό γεγονός. Δεν θα μιλήσουμε για το γεγονός πως η ΡΑΠ κατέθεσε Ψήφισμα, ασχέτως εάν από το σύνολο του Μαύρου Μετώπου που έχει συγκροτηθεί εντός του Δημ. Συμβουλίου δεν συγκέντρωσε τους απαιτούμενους ψήφους.

Θα μιλήσουμε όμως για την αήθεια που έγινε επιστήμη από την δημ. πλειοψηφία Πελετίδη και την οποία δεν ακούσαμε να καταδικάσουν οι κολαούζοι της!

Ο επικεφαλής των Αγωνιζομένων Πολιτών ακόμη περνά δύσκολες ώρες, καθώς έχασε προσφιλές του πρόσωπο κατά τραγικό τρόπο την περασμένη Τρίτη. 

Ειδοποίησε και έφυγε την Τετάρτη για Κρήτη, να παραστεί στην κηδεία. Ήταν ένα παλικάρι 22 χρόνων, που τώρα τελείωνε τις σπουδές του και ως αυτοδύτης έμελλε να κάνει την τελευταία του βουτιά στα νερά του κόλπου Μπάρλου στη Γραβούσα. Εκεί δεν έγινε αντιληπτό από τον φίλο του αυτοδύτη με τον οποίο είχε καταδυθεί μαζί με αποτέλεσμα λίγα μέτρα πριν την επιφάνεια να επέλθει πνιγμός του. Ήταν μοναχογιός και βαφτιστήρι του Ανδρέα Παναγιωτόπουλου.

Βαθειά συντετριμμένος μίλησε στο Istologio G. Mosxou και μεταξύ άλλων είπε: «Ακόμη βλέπω τη μορφή του παιδιού μπροστά μου. Ήταν μοναχοπαίδι και σε λίγο τελείωνε τις σπουδές του».

Αναφερόμενος στην μπερτοδούλιο τακτική του Γραφείου Τύπου του Δήμου, που έχει μετατραπεί σε όργανο του Κ. Πελετίδη, είπε: «Μόλις ήρθα από την Κρήτη στην Πάτρα, ενημερώθηκα πως ήμουν παρών και ψήφισα. Μου έστειλαν μήνυμα από το Δήμο πως θα επανορθώσουν, αλλά αυτοί δεν αλλάζουν. Είναι ντροπή, είναι ασέβεια, δεν σέβονται ούτε τον πόνο μου. Αφού έλλειπα και επέστρεψα το Σάββατο, πως με βάλανε παρόντα; Εφαρμόζουν νέα ήθη; Ψηφίζουν και οι απόντες τώρα;» ρώτησε απορημένος. 

Πάντως αυτού του τύπου η πολιτική αλχημεία, που συνιστά Μπερτοδουλισμό, εμφανίζεται για δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες. Προτελευταίο κρούσμα είναι αυτό με το ΕΚ Πατρών, για το οποίο έστειλαν δελτίο ενημερωτικό στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ότι θα μετάσχει στην πορεία προς την Αθήνα, κάτι για το οποίο έβγαλε ανακοίνωση διαμαρτυρίας η Διοίκησή του και το διέψευσε. Όμως Τα μέσα εκτέθηκαν, καθώς έδωσαν εμπιστοσύνη σε ένα Γραφείο Τύπου του Δήμου, που με έκπληξη πληροφορούμαστε ότι χρησιμοποιείται απροκάλυπτα ως μηχανισμός προπαγάνδας.   

Το ενημερωτικό δελτίο του Δήμου με την πρόταση του δημάρχου, ξεκινούσε με τα παρακάτω:    

 «Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου χθες Παρασκευή 22 Απριλίου, η Δημοτική Αρχή έφερε ως κατεπείγον προς συζήτηση, το θέμα του Ασφαλιστικού Νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση και σαρώνει τα όποια ασφαλιστικά δικαιώματα έχουν απομείνει, με τις υπογραφές του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνας Γεροπαναγιώτη και όλων των συμβούλων της Δημοτικής Αρχής. 

Το θέμα ψήφισαν - στήριξαν, εκτός από την πλειοψηφία και όλες οι παρατάξεις: Νέα Πόλη, Τώρα για την Πάτρα, Αγωνιζόμενοι Πολίτες, Ανυπότακτη Πολιτεία, Πάτρα Δική μας Πόλη, Όλοι μαζί για την Πάτρα, Δημοτική Κίνηση ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΝ και Πάτρα Δυνατή.

Η μόνη παράταξη που δεν ψήφισε, ήταν η ΡΑΠ – Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη, του ΣΥΡΙΖΑ».

Και δυστυχώς ούτε την διαφορετική άποψη που κατατέθηκε για το ζήτημα από την ΡΑΠ δεν ανέφερε, έστω και περιληπτικώς! Γιαυτό και η Ουρανία Μπίρμπα, που ενημερώθηκε, αμέσως έστειλε μήνυμα διαμαρτυρίας, αλλά το αυτί των ιστρουχτόρων του Δήμου δεν ιδρώνει! Ακόμη περιμένει την επανορθωτική ανακοίνωση!    
                                                                           
Ούτε γραφείο τύπου του Ριζοσπάστη, όργανο του ΚΚΕ να ήταν ο Δήμος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: