ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Στερνό αντίο στο μεγάλο περιβαλλοντιστή της Πάτρας




Ο  Βλάσσης Βελλόπουλος κηδεύεται το απόγευμα σήμερα από τον ΙΝ Αγ. Τριάδας

Στερνό αντίο σήμερα το απόγευμα από φίλους, συγγενείς και συναγωνιστές, στον αγωνιστή των περιβαλλοντικών ζητημάτων Βλάσση Βελλόπουλο, που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή το πρωί στις 9.30 σε ηλικία 79 ετών, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίου.


Ο γνωστός από τους αγώνες του Πατρινός, νοσηλευόταν στο ΠΓΝΠ τα τελευταία 24ωρα προσβεβλημένος από την επάρατο νόσο κι ενώ πάλεψε με αισιοδοξία επί τριετία.

Ο φιλοπεριβαλλοντικός αγωνιστής ήταν πατέρας  δύο κοριτσιών, εκ των οποίων το ένα βρίσκεται στην Αγγλία.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 5.30 από τον Ι.Ν. Αγ. Τριάδας, ενορία διαμονής του και η ταφή της σορού του στο κοιμητήριο της Παναγίας Αλεξιώτισσας. 

(Η φωτογραφία του αείμνηστου είναι από το βιβλίο του Ξενοφ. Παπαευθυμίου «Βλάσσης Βελλόπουλος, οι οικολογικοί αγώνες ενός ενεργού πολίτη», έκδοση «Το ΔΟΝΤΙ», Πάτρα 2009).

Δεν υπάρχουν σχόλια: