ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Ο Μητσοτάκης τον έστειλε δικαστήριο, ο Τσίπρας φταίει!

Ο Κ. Πελετίδης απηύθυνε διάγγελμα για τη δίωξή του, χωρίς να πεί κουβέντα για τον διώκτη του πρ. Υπ. Διοικ. Μεταρρύθμισης Κυρ. Μητσοτάκη! Τα ετερώνυμα έλκονται...


Καμία νύξη από τον Κ. Πελετίδη για τον πρ. Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης!



Με μαζική συγκέντρωση εργαζομένων έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, που οργάνωσαν Εργατικά Σωματεία της πόλης, όλα τα Σωματεία Εργαζομένων του Δήμου και της ΔΕΥΑΠ, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην παραπομπή του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, από τον πρώην Υπ. Διοικ. Μεταρρύθμισης Κυρ. Μητσοτάκη, ενώ η δίκη αναβλήθηκε για τις 27 Απριλίου 2017. 
Είναι προφανές ότι η δικάσιμος παραπέμπεται στις καλλέδες των Δικαστηρίων, καθώς η κυβέρνηση είναι αντίθετη στην δίωξη των πέντε δημάρχων που παραπέμπονται και μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται κι ο Κ. Πελετίδης. Χαρακτη
Βγαίνοντας από τα Δικαστήρια, ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης, απευθύνθηκε στους συγκεντρωμένους, που είχαν αποκλείσει την οδό Γούναρη, μπροστά από τα Δικαστήρια. 

«Σήμερα δεν δικάζεται ο Πελετίδης, αλλά οι εργαζόμενοι. Αυτοί είναι στο στόχαστρο των κυβερνώντων. Ως Δημοτική Αρχή, δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων, για μόνιμη δουλειά, με πλήρη εργασιακά δικαιώματα. Γι’ αυτό, όσες δίκες και αν στήσουν, ας γνωρίζουν οι κυβερνώντες, πως θα βρίσκουν κάθε φορά απέναντί τους, εργαζόμενους. Αυτούς που παράγουν και χτίζουν το μέλλον του τόπου», τόνισε ο Δήμαρχος, χωρίς να κάνει αναφορά στον διώκτη των δημάρχων, που δεν είναι άλλος παρά ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκης! 

Πιο απλά δηλαδή, ο σημερινός πρόεδρος της Δεξιάς τον παρέπεμψε, αλλά ο τωρινός αριστερός Πρωθυπουργός εγκαλείται! Είναι η λογική του ΚΚΕ, που ενοχλείται από την παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και γι αυτό το ΚΚΕ δεν χτυπά την ΝΔ μην τυχόν και αδυνατίσει το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο στο οποίο συμμετέχει!

Στα Δικαστήρια βρέθηκαν, δηλώνοντας τη συμπαράστασή τους, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας και η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Αναστασία Τογιοπούλου.

Ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της Πάτρας, που οργάνωσαν τα προσκείμενα στο ΚΚΕ Σωματεία Εργαζομένων και στην οποία συμμετείχε η Δημοτική Αρχή.





Δεν υπάρχουν σχόλια: