ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Τι συμβαίνει βρε παληκάρια του Δήμου με το Pokemon;



 

Φωνάζατε ότι δεν σας δίνει λεφτά η κυβέρνηση όσα χρειάζεστε για κοινωνικές ανάγκες και τώρα εσείς έχετε περίσσευμα και το δίνεται στο ταμείο του Δήμου Πατρέων;


«Λυπούμαστε αλλά φαίνεται πως η Δημοτική Αρχή έχει ταυτίσει την διεκδίκηση πόρων με το κυνήγι των φανταστικών Pokemon. Η πλειοψηφία του Κοινωνικού Οργανισμού δεν μπορεί να παίζει ζητώντας χρηματοδοτήσεις τη στιγμή μάλιστα που παραδέχεται ότι έχει περισσότερα χρήματα από όσα χρειάζεται».
Με τα παραπάνω η δημοτική παράταξη ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη μας ενημερώνει ότι στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων αρέσκονται στο  Pokemon!
Διαβάστε αναλυτικά: 
«Με μια πρωτοφανή εισήγηση της δημοτικής πλειοψηφίας στο διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής, 22.07.2016, ο Κοινωνικός Οργανισμός επιστρέφει στον Δήμο Πατρέων ποσό 1.684.870,79 ευρώ γιατί δεν θα το χρειαστεί!!!
Τζάμπα, λοιπόν, τόσες ανακοινώσεις και καταγγελίες της κυβέρνησης για ελλιπή χρηματοδότηση των κοινωνικών δομών του Δήμου αφού ο ΚΟΔΗΠ όχι μόνο δεν χρειάζεται περισσότερους πόρους, σύμφωνα με την εισήγηση, αλλά του περισσεύουν κιόλας και χρηματοδοτεί και τις δράσεις του Δήμου.
Φούμαρα, λοιπόν, οι ανακοινώσεις του Δήμου που θριαμβολογούσε στις αρχές του έτους για αύξηση κατά 300.000 ευρώ της τακτικής χρηματοδότησης προς τον ΚΟΔΗΠ αφού στη μέση της χρονιάς τα παίρνει πίσω στο πολλαπλάσιο.
Ανέξοδος μικροκομματισμός, λοιπόν, οι καταγγελίες της Δημοτικής Αρχής σε βάρος της κυβέρνησης για «αρπαγή» των αποθεματικών των οργανισμών αφού με την πρώτη ευκαιρία το ταμειακό υπόλοιπο του ΚΟΔΗΠ, το οποίο ας σημειωθεί ότι προέρχεται κατά κύριο λόγο από την κρατική χρηματοδότηση, γίνεται ο κουμπαράς του Δήμου.
Λυπούμαστε αλλά φαίνεται πως η Δημοτική Αρχή έχει ταυτίσει την διεκδίκηση πόρων με το κυνήγι των φανταστικών Pokemon. Η πλειοψηφία του Κοινωνικού Οργανισμού δεν μπορεί να παίζει ζητώντας χρηματοδοτήσεις τη στιγμή μάλιστα που παραδέχεται ότι έχει περισσότερα χρήματα από όσα χρειάζεται. 
Ας σοβαρευτούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: