ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Σύνορα - Σκουπιδότοπος: Τα παράτησαν για να σιτέψουν;



Αποτέλεσμα είναι ασυνείδητοι να αποθέτουν και δικά τους σκουπίδια προκειμένου προφανώς, να αποκτήσουν... προστιθέμενη αξία!



Δεν αναφέρουν κάτι οι κάτοικοι για την εγκατάληψη που βασιλεύει στην ίδια πλατεία, με τον παιδότοπο, αφού το... ρετούς της έχει αναλάβει ιδιότυπο συνεργείο φιλάθλων της ΑΕΚ!



Δύο μήνες τώρα οι κάτοικοι της περιοχής καλούν το Δήμο Πατρέων να τα πάρει από κει αλλά... αγρόν ηγόρασαν! Ο λόγος για τα σκουπίδια που έχει μαζέψει συνεργείου, σε παρακείμενο οικόπεδο στην πλατεία Ηρώων (βορείως του ΚΕΤχ), που έχουν γίνει εστία πρόκλησης κινδύνων υγείας.


Οι σύνοικοι λένε πως έχουν κάνει  εκκλήσεις στους αρμοδίους, αλλά αυτοί κωφεύουν. Ο λόγος, απ' ότι ακούγεται, είναι πως πρόκειται για  αγροτικό παρατημένο κληροδότημα νοσηλευτικού ιδρύματος, όπου  καλοκαιριάτικα συνεργείο  εισέβαλε και αφού μάζεψε τα σκουπίδια, τα παράτησε συγκεντρωμένα ένα βουνό, προκειμένου να... σιτέψουν!


Αποτέλεσμα είναι ασυνείδητοι να αποθέτουν και δικά τους σκουπίδια προκειμένου προφανώς, να αποκτήσουν... προστιθέμενη αξία! 

Δεν αναφέρουν κάτι για την εγκατάληψη που βασιλεύει στην ίδια πλατεία, με τον παιδότοπο, αφού το ρετούς της έχει αναλάβει ιδιότυπο συνεργείο φιλάθλων της ΑΕΚ! Και να σκεφτεί κανείς πως αυτή η πλατεία είναι αφιερμένη στους πεσόντες Αχαιούς Ήρωες που ξεκίνησαν από το 12ο Σύνταγμα να πολεμήσουν και να δοξάσουν την Πατρίδα μας.... 

Αλλά αυτά τα ζητήματα είναι και θέμα κουλτούρας που διδάσκεται ή όχι στο λαό. Ας μένει...


Επί του προκειμένου, ας λάβει μέτρα ο Δήμος Πατρέων για τον σκουπιδότοπο, αφού έτσι ή αλλιώς έχει την προεδρία του κληροδοτήματος... Δεν είναι ανάγκη να εκτίθεται, επειδή κάποιοι υπεύθυνοι αδιαφορούν!

ΔΕΙΤΕ τις σχετικές φωτογραφίες και θαυμάστε.     







Δεν υπάρχουν σχόλια: