ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Πωπώ ιεροσυλία! Άκου αύξηση χωρητικότητας της Ξερόλακκας!



Φωτογραφία αρχείου από το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων.
 
Ανήκουστα πράγματα, που πριν λίγα χρόνια, αν ακούγονταν εν μέσω Δημοτικού Συμβουλίου μπορεί και να ανατίνασσε την Συνεδρίαση, από τις ιαχές η παράταξη Πελετίδη!


«Εργασίες βελτίωσης προς αύξηση χωρητικότητας του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Αποβλήτων (ΧΥΤΑ) Δήμου Πατρέων».

«Κατασκευή ΒΔ Αναχώματος στο ΧΥΤΑ Ξερόλακας» του Δήμου Πατρέων, προϋπολογισμού 1.500.000,00 ευρώ.

«Επικαιροποίησης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Πατρέων και Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης.

Έγκριση συμμετοχής σε υποβολή Πρότασης, στην πρόσκληση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «EuropeAid», με τίτλο του έργου «Shaping fair cities: integrating Agenda 2030 within local policies in times of great migration and refugees flows. A campaign and advocacy project led and implemented by Las». («Διαμορφώνοντας πόλεις με δικαιώματα όλων των πολιτών, μέσω της ενσωμάτωσης στην Ατζέντα 2030, στο πλαίσιο των τοπικών πολιτικών σε περιόδους μεγάλης μετανάστευσης και προσφυγικών ροών. Ένα έργο της εκστρατείας και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων που υλοποιείται από στο Λας»),

Τα παραπάνω είναι μερικά από τα δεκαέξι θέματα με τα οποία θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων την 28η  Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16.30  στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτίριο Λαδόπουλου.
Αναλυτικότερα πρόκειται για τα παρακάτω θέματα, που λίγα χρόνια πριν, όταν έμπαιναν στο οβάλ τραπέζι της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου δημιουργούσαν ώθηση για αναταραχή, χτυπήματα του χεριού στο τραπέζι, απειλές για κατάληψη και ενίοτε επιστράτευση μακάβριου θεάματος νεκροφόρας επ' ώμου, όταν επρόκειτο για αναφορά στην Ξερόλακκα. Όσον αφορά τα επόμενα θέματα, τι να παρατηρήσει κανείς αφού... στις λεπτομέρειες κρύβεται ο διάβολος!
Όλα αυτά τα παραπάνω από την πλευρά των συμβούλων της παράταξης Πελετίδη. Αυτής της παράταξης που σήμερα διοικεί το Δήμο, αλλά τουλάχιστον στο συγκεκριμένο θέμα της Ξερόλακκας, προσαρμόστηκε καθ' ότι «ανάγκα και Θεοί πείθονται»! Κι ως εκ τούτου καταθέτει τις προτάσεις της, όχι για έγκριση από τους συμβούλους της μειοψηφίας, αλλά απλώς και μόνον για να τηρηθεί το τυπικόν του δόγματος!
Πάρτε γεύση και ενημερωθείτε:  

1. Έγκριση της αριθμ. 29/2016 μελέτης του έργου «Κατασκευή ΒΔ Αναχώματος στο ΧΥΤΑ Ξερόλακας» του Δήμου Πατρέων, προϋπολογισμού 1.500.000,00 ευρώ παρακαλώ, συν ΦΠΑ. Εισηγητής: Π. Στάμος- Αντ/ρχος, (όπως αντιλαμβάνεστε ο κ. Στάμος δεν μεριμνεί μόνον για την απαλλαγή μας από κάθε ίχνους πρασίνου!), Γ. Σπηλιωτόπουλος- Αρμ.  Δ/ντής.
2.   Έγκριση υποβολής πρότασης στην πρόσκληση 14.6i26-27.1 του Επιχειρησιακού Προγράμματος Πρόγραμμα (Ε.Π): «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» Άξονας Προτεραιότητας 14 «Διατήρηση και Προστασία Περιβάλλοντος- Προαγωγή της Αποδοτικής Χρήσης των πόρων (ΤΑ)» για την πράξη «Εργασίες βελτίωσης προς αύξηση χωρητικότητας του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Αποβλήτων (ΧΥΤΑ) Δήμου Πατρέων» (εισηγητής: Π. Στάμος- Αντ/ρχος, Γ. Σπηλιωτόπουλος- Αρμ.  Δ/ντής).

3.   α) Ακύρωση της απόφασης 533/2016 του Δ.Σ. του Δήμου Πατρέων και
β) Τροποποίηση της απόφασης 216/15-04-2016 του Δ.Σ. του Δήμου Πατρέων, περί «Επικαιροποίησης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Πατρέων και Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης για το έργο: «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων περιοχών Βλατερού –Δασυλλίου –Καβουκάκι- Γούβα». Εισηγητής: Χ. Κορδάς- Αντ/ρχος, Ε. Αξεξοπούλου- Αρμ. Δ/ντρια.

4.   Έγκριση συμμετοχής σε υποβολή Πρότασης, στην πρόσκληση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «EuropeAid», με τίτλο του έργου «Shaping fair cities: integrating Agenda 2030 within local policies in times of great migration and refugees flows. A campaign and advocacy project led and implemented by Las» (εισηγητής: Δ. Πλέσσας- Αντ/ρχος, Π. Παπαευθυμίου- Αρμ. Δ/ντής).

Δεν υπάρχουν σχόλια: