ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Προσέλθετε στη ΔΕΗ για διακανονισμό με 10 ευρώ!

Φωτογραφία αρχείου, από διαμαρτυρία στη ΔΕΗ Πάτρας, με συμμετοχή του τ. δημάρχου Γιάννη Δημαρά.

Ο Πατρινός Σταύρος Γούτσος υποδ. ΔΕΗ.
Η ΔΕΗ ανακοινώνει ότι, το Δ.Σ. της Επιχείρησης, στη σημερινή του συνεδρίαση, «συνεκτιμώντας τη συνεχιζόμενη προσέλευση των πελατών της για διακανονισμό των οφειλών τους με αμείωτο ρυθμό, και ανταποκρινόμενο στα σχετικά πολλαπλά αιτήματα φορέων», αποφάσισε, «δίνοντας μια τελευταία ευκαιρία και στους υπόλοιπους πελάτες», να παρατείνει την ισχύ του συνολικού προγράμματος διακανονισμού των οφειλών με 36 δόσεις χωρίς προκαταβολή, ορίζοντας ελάχιστη μηνιαία δόση τα 10 ευρώ, μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του 2016. 

Πρόκειται για την τρίτη παράταση που δίνεται εκ μέρους της ΔΕΗ, μετά την επίσκεψη του κ. Σταύρου Γούτσου στην Πάτρα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπου επικεφαλής κλιμακίου προέτρεψε τους καταναλωτές που αδυνατούν να προσέλθουν στα γκισέ της ηλεκτρικής εταιρεία και να διακανονίσουν το χρέος τους μέχρι τα επόμενα τρία χρόνια. 

Στην ίδια ανακοίνωση η ΔΕΗ επισημαίνει ότι, μέχρι και την 31η Οκτωβρίου 2016, έχουν διακανονίσει τις οφειλές τους περισσότεροι από 510.000 πελάτες της, με συνολικό ύψος οφειλής, πλέον του 1,335 δις ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: