ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Το ακούς κύριε Πελετίδη; Για 4η φορά ανανεώνεται!


Μήνυμα προς τους έχοντες την αντίληψη Πελετίδη, στέλνει η Θεανώ Φωτίου, όπου τους λέει ότι εκτός από τις διαμαρτυρίες, πρέπει να κάνουν και καμιά δουλειά. Και τους το τονίζει ξεκάθαρα!

«Σας  καλούμε για άλλη μια φορά, να επιταχύνετε τις διαδικασίες προσλήψεων προσωπικού στις νέες δομές ώστε να έχουν ολοκληρωθεί έως 31/12/2016»


Τι πιο σαφές από το παραπάνω αφού, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανώ Φωτίου ανακοινώνει ότι, με νομοθετική ρύθμιση αναδρομικής ισχύος, που θα κατατεθεί τις επόμενες μέρες στη Βουλή, θα παραταθεί για 4η φορά η λειτουργία των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας, μέχρι 31/12/2016.

Κουνηθείτε λοιπόν -το ακούς κύριε Πελετίδη, δήμαρχε Πατρέων, που συχνά-πυκνά μετατρέπεσε σε.... επαναστάτη χωρίς αιτία, όπως λέει και το γνωστό κινηματογραφικό έργο;- Γιατί:

Τα χρήματα εξασφαλίστηκαν από τον κρατικό προϋπολογισμό με διαβεβαίωση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Γεώργιου Χουλιαράκη.

Η αυξημένη μοριοδότηση των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές έχει ήδη διασφαλιστεί με νομοθετική ρύθμιση που ψηφίστηκε από τη Βουλή στις 20/10/2016.

«Η χρηματοδότηση των κοινωνικών δομών συνεχίζεται από εθνικούς πόρους, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία τους μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ένταξης-έναρξης των δομών-δράσεων αυτών στο νέο ΕΣΠΑ 2014-2020, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη από τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας. Γι' αυτό, τους καλούμε για άλλη μια φορά, να επιταχύνουν τις διαδικασίες προσλήψεων προσωπικού στις νέες δομές ώστε να έχουν ολοκληρωθεί έως 31/12/2016», τονίζεται στην ανακοίνωση του Υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: