ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Αντιφατικές προτάσεις στη Διάσκεψη Προέδρων για ΕΡΣ

Φωτογραφία από τη διάσκεψη Προέδρων


«Η δική σας εγγύηση, κύριε πρόεδρε μας καλύπτει για το 2ο», ανέφερε ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης, λίγο πριν την έναρξη της ψηφοφορίας για το ΕΣΡ. 


Αναφορικά με την νέα εισήγηση, δήλωσε: «καταθέτω βελτιωτική πρόταση σε σχέση με τα πρόσωπα. Έχουμε αντίρρηση στην ιδιότητα του Βασίλη Μουλόπουλου ως αντιπροέδρου, θα ήταν παραγωγικότερο την θέση αυτή να έχει πρόσωπο γενικότερης αποδοχής όπως ο κ. Τζαννετάκος. Γι’ αυτό, να γίνει προσπάθεια να αλλάξει ο αντιπρόεδρος».

Ο Σπύρος Δανέλλης διευκρίνισε ότι το Ποτάμι δεν έχει αντίρρηση με τον Βασίλη Μουλόπουλο, ως μέλος, αλλά διαφωνεί να είναι στη θέση του αντιπροέδρου, γιατί «δεν έχει τα χαρακτηριστικά που θα έπρεπε να έχει ένας αντιπρόεδρος». Με την θέση αυτή συμφώνησε ο Σπύρος Λυκούδης.

Για «άδειασμα» του Βύρωνα Πολύδωρα από την κυβερνητική πλειοψηφία, μίλησε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης και τόνισε ότι το κόμμα του δεν μπορεί να συναινέσει ούτε στη νέα πρόταση αν δεν διευκρινισθούν τα πάντα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: