ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Συνεχίζεται η αποξήλωση αδρανούντων περιπτέρων


Στην οδό Αγ. Ανδρέου, μπροστά από την πρώην Αγροτική Τράπεζα (Πειραιώς) σήμερα.



Τρία στο κέντρο της Πάτρας, τις τελευταίες ημέρες, έπεσαν θύματα μπουλντόζας και αναμένουν να λάβουν σειρά τα επόμενα


Συνεχίζεται η αποξήλωση των αδρανούντων περιπτέρων που έχει αρχίσει από την αρχή της οικονομικής κρίσης με αποτέλεσμα την εγκατάλειψη, κατ΄ αρχήν από τους ενοικιαστές τους και στην συνέχεια από τους ιδιοκτήτες τους που δεν βρίσκουν νέους ενοικιαστές. Μία σειρά από περίπτερα, πέραν των εκατό περίπου που έχουν απομείνει στην Πάτρα, υπέκυψαν στις μπουλντόζες της εκκαθάρισης και όσα ακόμη παραμένουν αδρανή θα έχουν την ίδια τύχη, αφού πια αποτελούν εμπόδιο στους περαστικούς, καταλαμβάνοντας άσκοπα χώρο των πεζοδρομίων.

Η σημερινή δημοτική αρχή Πελετίδη, οικειοποιούμενη την δραστηριότητα εκκαθάρισης περιπτέρων, εξέδωσε δελτίο ενημερωτικό  εμπλουτισμένο με φωτογραφικό υλικό, σο οποίο αναφέρει τα παρακάτω:

«Η Δημοτική Αρχή Πατρέων υλοποιώντας την πολιτική της για την εξασφάλιση ίσων ευκαιριών και αυτόνομης πρόσβασης των ΑμεΑ, αλλά και της απρόσκοπτης κίνησης όλων των δημοτών στα πεζοδρόμια της πόλης μας, αυτό το διάστημα, με τις υπηρεσίες του Δήμου, ξεκίνησε στην αποξήλωση περιπτέρων, που για πολλά χρόνια είναι κλειστά και εγκαταλειμμένα.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν αποξηλωθεί τα περίπτερα επί της Αγίου Ανδρέου και Πατρέως (μπροστά από την τράπεζα Πειραιώς) και Κορίνθου και Ερμού, που προκαλούσαν προβλήματα στους διερχόμενους.

Το επόμενο διάστημα θα αποξηλωθούν και τα περίπτερα: Αγίου Νικολάου 57-59, Αγίου Νικολάου και Καραϊσκάκη, Κορίνθου και Αγίου Νικολάου, Ερμού και Καραϊσκάκη, Πλατεία Τριών Συμμάχων (άνω μέρος), Κορίνθου και Κολοκοτρώνη, Γούναρη και Κανακάρη».


Δεν υπάρχουν σχόλια: