ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Τότε που ο Κ. Ήσυχος της ΛΑΕ, ήταν και ανήσυχος!

Κώστας Ήσυχος, Παν. Λαφαζάνης, Δημ. Στρατούλης. Ολόκληρη η υποτιθέμενη αριστερή σκέψη, που δεν μπορεί να διακρίνει την αριστερά από την δεξιά. Και καταλήγει στην αριστερίστικη λογική των γκρουπούσκουλων! Βρε τι έκρυβε στον κόρφο του ο ΣΥΡΙΖΑ!


Η ΛΑΕ δεν πάει στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ! Αχ, βρε οπουρτούνες! Άμα δεν μπορείτε να διακρίνεται την αριστερή από την δεξιά πολιτική, τότε γιατί οι πολίτες να σας ακολουθήσουν;



Ήταν το Σάββατο 23 Απριλίου 2016, που βρίσκονταν σε εξέλιξη το 10ο Συνέδριο της ΝΔ, που ως γνωστόν κατέληξε στις 25, στην εκλογή Κυριάκου Μητσοτάκη. Συμμετείχαν όλα τα αστικά κόμματα, μεταξύ των οποίων και η ΛΑΕ του κυρ Παναγιώτη. Ναι μιλώ για το κόμμα του κυρ Παναγιώτη Λαφαζάνη, που δεν διέκρινε ότι τον χωρίζει άβυσσος από το αστικό σύστημα που εκπροσωπεί η Δεξιά.

Ήταν τότε που ο πολιτικός εκπρόσωπος Κώστας Ήσυχος, του σχηματισμού του κυρ Παναγιώτη  εκπροσωπώντας τη Λαϊκή Ενότητα, ήταν ανήσυχος περί τα του εσωτερικού της χώρας, κι ενώ περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας (ΣΥΡΙΖΑ γαρ στην Κυβέρνηση) δεν έκρυψε την ανησυχία του και για την κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή μας. Δηλαδή γενικώς και αορίστως ανήσυχος για τα περί του εσωτερικού-εξωτερικού και μόνον ανήσυχος.

Αλλά τότε ήμασταν στον Απρίλιο του 2016, στην μεταβατική Μεϊμαράκειο εποχή.

Ακόμη δεν είχαμε εισέλθει στην Μητσοτάκειο του Κυριάκου για να δικαιολογηθεί η ΛΑΕ, στην αρχή της έναρξης  του 2ου Συνεδρίου ΣΥΡΙΖΑ,  ότι:

"Αυτό που έχει νόημα σήμερα, είναι ένας ανοικτός δημοκρατικός διάλογος που αφορά όσους/ες προβληματίζονται και αναζητούν μια αγωνιστική ριζοσπαστική απάντηση στην κρίση, που θέλουν να αμφισβητήσουν και να συγκρουστούν με τα Μνημόνια, το χρέος, το ευρώ και τις ευρωσυνθήκες, που θέλουν να δουν το λαϊκό κίνημα να ανασυγκροτείται για να συγκρουστεί νικηφόρα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και όλο το μνημονιακό σύστημα για να ανατρέψει τα Μνημόνια και τις κυβερνήσεις, που τα εφαρμόζουν". 

Εκτός της Μητσοτάκειας, που απέναντί της διατηρούμε μίαν ευαισθησία!

Απεναντίας, "την ανάγκη να στηριχθεί η κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) στο δύσκολο έργο της, μια κυβέρνηση η οποία, όπως είπε, πολεμά το ίδιο σύστημα με τους ίδιους τρόπους που πολέμησε και την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, επισήμανε στην παρέμβασή του στο 10οΤακτικό Συνέδριο της ΝΔ ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Γιάννης Μοίρας. Ο γραμματέας του κόμματος έθεσε το δίλλημα αν «σκύβουμε το κεφάλι και οδηγούμεθα στο σκοτάδι ενός νέου μεσαίωνα ή αγωνιζόμαστε για μια διαφορετική Ευρώπη της συνοχής και της ευημερίας» επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση θα καταφέρει να βγάλει τη χώρα από την κρίση".

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης τόνισε ο στόχος της παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη είναι κοινός.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Θεοχαρόπουλος τόνισε πως χρειάζεται όσοι είναι υπέρ του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της χώρας να συνεργαστούν. Διότι: «Ο κ. Τσίπρας είναι μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης» δήλωσε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

AdTech Ad
Και κοιτάξτε κάτι συμπτώσεις,  ΔΗΜΑΡ και ΛΑΕ συμφωνούν με την ΝΔ, στον στόχο να πέσει η καταραμένη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Και όπως διακήρυξε σήμερα 13-10-2016, ο σχηματισμός του κυρ Παναγιώτη:

"Σε αυτόν τον κοινό αγώνα θέλουμε να συναντηθούμε, πέρα από διαφορές, με τις άλλες ριζοσπαστικές αριστερές δυνάμεις (σ.σ.: συμπεριλαμβάνεται και η ΝΔ;) και με τον κόσμο του αγώνα και της αναζήτησης της πραγματικής αριστερής εναλλακτικής αλλά και με τον κόσμο που μπορεί να ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ αλλά σήμερα, ολοένα και περισσότερο, γυρνά την πλάτη σε έναν κομματικό μηχανισμό, που καθημερινά καπηλεύεται και εξευτελίζει την έννοια της Αριστεράς".

Γιαυτό: 

"Η Π.Γ. του Π.Σ. της ΛΑ.Ε. εκτιμά ότι στη σημερινή ιδιαίτερα συγκυρία δεν έχει κανένα νόημα η παρουσία της ΛΑ.Ε σε ένα Συνέδριο το οποίο στο μόνο που θα αποβλέπει είναι να «νομιμοποιήσει» τετελεσμένα, να επικυρώσει και να κλιμακώσει καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές, οι οποίες «πραξικοπηματικά» επεβλήθησαν, ερήμην του κόμματος και των μελών του, τον Αύγουστο του 2015 και επιχειρήθηκε να «ξεπλυθούν» με θερινές αντιδημοκρατικές διαδικασίες «εξπρές» στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη του 2015"

Ενώ με την ΝΔ, δεν συντρέχει μνημονιακός λόγος και γιαυτό η ΛΑΕ προσέτρεξε με πόδια και με χέρια. Διότι αφού είναι η ΝΔ είναι εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, άρα είναι φίλη μας!  

Γιατό έπιασε αναχείρας το αριστερόμετρο η ΛΑΕ και άρχισε δουλειά, εκτιμώντας:

"Η Π.Γ. της ΛΑ.Ε. θεωρεί αναγκαίο να υπογραμμίσει εκ νέου τη θέση της ότι ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την Αριστερά, της οποίας σφετερίζεται και προσπαθεί να διασύρει τις αξίες, ενώ έχει «μεταλλαχθεί» βαθιά σε ένα κόμμα που στηρίζει, εφαρμόζει και κλιμακώνει μνημονιακές πολιτικές λιτότητας, φορολεηλασίας των λαϊκών στρωμάτων, ξεπουλήματος της εθνικής περιουσίας και εθνικής υποτέλειας".

Ενώ η ΝΔ είναι άκρως αριστερό κόμμα! Ε;

Αχ, βρε οπουρτούνες! Άμα δεν μπορείτε να διακρίνεται την αριστερή από την δεξιά πολιτική, τότε γιατί οι πολίτες να σας ακολουθήσουν;

Αλλα... στου κουφού την πόρτα...!


Δεν υπάρχουν σχόλια: