ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Συγκέντρωση-διαμαρτυρία στο ΜΛΤ για το... σάρωμα!


Στη φωτογφραφία οι Τάκης Πετρόπουλος, Ανδρ. Αθανασόπουλος, Κώστας Καραγκούνης.



Διοργανώνεται αύριο Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, στις 7 μ.μ., σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα ποδοσφαιρικά γήπεδα από το Δήμο Πατρέων!


«Ο κ. Πετρόπουλος, καταλήγοντας τόνισε ότι το καίριο πρόβλημα των δημοτικών ποδοσφαιρικών γηπέδων, είναι η φύλαξή τους και η καθαριότητα».

Τα παραπάνω επισήμανε ο σύμβουλος του Δημάρχου Πατρέων για αθλητικά ζητήματα, στην συνέντευξη που  παραχώρησε σήμερα στους αθλητικογράφους της Πάτρας, τους οποίους είχε προϊδεάσει ενωρίτερον με την πρόσκληση που είχε απευθύνει ο Δήμος.

Έτσι σύμφωνα με την συνέντευξη Πετρόπουλου, Αθανασόπουλου και Καραγκούνη, υψώνεται φωνή στεντόρεια για το σκούπισμα και τη φύλαξη των αθλητικών χώρων, καθότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος για το σάρωμα των γηπέδων!

Και αφού είναι τόσο καίριο το ζήτημα, συγκαλείται παμπατραϊκή συνέλευση στο ΜΛΤ, «με θέμα την ανοιχτή συγκέντρωση – συζήτηση, που διοργανώνεται αύριο Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, στις 7 μ.μ., σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εγκατάλειψη των ποδοσφαιρικών μας γηπέδων από την κυβέρνηση»!

Διότι αυτές οι υποχρεώσεις (σ.σ.: το σκούπισμα που λέγαμε) απορρέουν από το άρθρο 18 του Συντάγματος,  νόμους του κράτους και τη Διεθνή Σύμβαση για τα δικαιώματα του παιδιού!

(Κοιτάχτε να δείτε πόσοι νόμοι τόσα χρόνια  προστατεύουν και η Δημοτική αρχή του Κ. Πελετίδη δεν το είχε πάρει χαμπάρι. Μόνον τώρα τελευταία που ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Κοντονής  τους αντιλήφθηκε. Ήταν τυχαίο; Που ρωτά και η διαφήμιση!

Γι αυτό:

«Η Δημοτική Αρχή θα πορευτεί με αμείωτο το ενδιαφέρον της για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα απαλλάξει την όποια κυβέρνηση από τις ευθύνες που της αναλογούν»!

Βέβαια θα ρωτήσετε: Και αφού δεν μπορεί να τα διαχειριστεί αυτά, τούτα και πολλά άλλα η Δημοτική Αρχή Πελετίδη γιατί δεν τα στέλνει πίσω στην κυβέρνηση, με μία μικρή επαναστατική ενέργειά της, ώστε να τα αναλάβει αυτή;

Ψιλά γράμματα θα μου πείτε. Τι καθόμαστε και λέμε τώρα ; Προέχει το τι είπαν οι τρεις της δημοτικής αρχής στη συνέντευξη και διαβάστε τους:

Η συνέντευξη των τριών για το σάρωμα των γηπέδων!

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο του Δήμου Πατρέων:

«Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο Σύμβουλος του Δημάρχου Πατρέων σε θέματα Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος και ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής των Δημοτικών Ποδοσφαιρικών Γηπέδων Κώστας Καραγκούνης, με θέμα την ανοιχτή συγκέντρωση – συζήτηση, που διοργανώνεται αύριο Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, στις 7 μ.μ., στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης (πλατεία Γεωργίου), σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εγκατάλειψη των ποδοσφαιρικών μας γηπέδων από την κυβέρνηση.

Ο Αντιδήμαρχος τόνισε: Η συγκέντρωση που πραγματοποιούμε αύριο, είναι πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής για ένα κρίσιμο τομέα, όπως είναι αυτός του Αθλητισμού, ο οποίος απαιτεί συσπείρωση των κοινωνικών δυνάμεων, με σκοπό τη διεκδίκηση της χρηματοδότησης που απαιτείται, προκειμένου τα δημοτικά γήπεδα να δοθούν ασφαλή και σύγχρονα για χρήση, στο λαό και τη νεολαία. Πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά πρωτοβουλιών που θα πάρει η Δημοτική Αρχή, στην κατεύθυνση αυτή. Είναι υποχρέωση της πολιτείας να χρηματοδοτήσει την λειτουργία των δημοτικών ποδοσφαιρικών γηπέδων του Δήμου της Πάτρας, τα οποία χρησιμοποιούν 57 Ερασιτεχνικά Σωματεία.

Ο κ. Πετρόπουλος ανέφερε τα εξής: «Η  Δημοτική Αρχή, με συνέπεια στις προεκλογικές της εξαγγελίες και κυρίως με υψηλό αίσθημα πολιτικής και ηθικής ευθύνης απέναντι στο λαό και ειδικότερα στην εργατική τάξη, τους μισθωτούς και τους αυτοαπασχολούμενους που πλήττονται από τη συνεχιζόμενη και εντεινόμενη αντιλαϊκή πολιτική, έχει προχωρήσει σε πλήρη αναδιοργάνωση και ανασυγκρότηση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, δίνοντας προτεραιότητα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, λόγω του μεγάλου αριθμού ποδοσφαιρικών Σωματείων. Αυτό το κάνει η Δημοτική Αρχή κάτω από άκρως δυσμενείς συνθήκες (έλλειψη προσωπικού, μειωμένη κατά 62% κρατική χρηματοδότηση και μηδενική κρατική επιδότηση στον Αθλητικό Τομέα του Δήμου).

Η Δημοτική Αρχή θα πορευτεί με αμείωτο το ενδιαφέρον της για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα απαλλάξει την όποια κυβέρνηση από τις ευθύνες που της αναλογούν, που απορρέουν από το Σύνταγμα (άρθρο 18), νόμους του κράτους και τη Διεθνή Σύμβαση για τα δικαιώματα του παιδιού.

Ο κ. Πετρόπουλος, καταλήγοντας τόνισε ότι το καίριο πρόβλημα των δημοτικών ποδοσφαιρικών γηπέδων, είναι η φύλαξή τους και η καθαριότητα.

Ο κ. Καραγκούνης από την πλευρά του, κάλεσε όλους τους αθλητικούς Συλλόγους, τους ποδοσφαιριστές, τους διαιτητές και τους παράγοντες να συμμετάσχουν στην αυριανή  συγκέντρωση – συζήτηση, προκειμένου να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν και παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επιτυχή έκβαση του αγώνα.

Στη συνέντευξη ήταν παρόντες και οι Ανδρέας Κοντογεωργόπουλος και Σπύρος Τσίλιος, μέλη της Διοικούσας Επιτροπής των Δημοτικών Ποδοσφαιρικών Γηπέδων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: