ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Με πατριωτικά αισθήματα ο εορτασμός στη Δ. Ελλάδα



Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την εξέδρα των επισήμων στην Πάτρα, επί της πλατείας Τριών Συμμάχων! 



Στην Πάτρα την κυβέρνηση εκπροσώπησε η αν. Υπουργός Παιδείας

Με  λαμπρότητα και πατριωτικά αισθήματα πραγματοποιήθηκε και φέτος ο εορτασμός για την εθνική επέτειο της «28ης Οκτωβρίου 1940» στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου, εκπροσώπησε στην Πάτρα η αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Αθανασία Αναγνωστοπούλου.

Στον Πύργο ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αναστάσιος Πετρόπουλος.

Στο Μεσολόγγι ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Ευστράτιος Ζαφείρης.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις που έγιναν στην Πάτρα, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά στο Αγρίνιο, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος στον Πύργο.


Τη Δημοτική Αρχή στην Πάτρα εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.

Στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος, τόνισε μεταξύ άλλων:

Σήμερα τιμάμε την 28η Οκτωβρίου, το αγωνιστικό ΟΧΙ του λαού και την εθνικοαπελευθερωτική πάλη του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ, κατά της τριπλής φασιστικής κατοχής. Εμπνεόμαστε και διδασκόμαστε, βγάζουμε συμπεράσματα από την ιστορική πείρα. Ο λαός, έχοντας εμπιστοσύνη στη δύναμή του, μπορεί να νικήσει. Βαδίζοντας στο δρόμο της κοινωνικής λαϊκής συμμαχίας για να γίνει ο ίδιος αφεντικό του πλούτου που παράγει, σε μια κοινωνία χωρίς κρίση, φτώχεια, ανεργία και πολέμους.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια: