ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΚΕΔΕ: Να πληρώνει η κυβέρνηση και εμείς να διοικούμε!

ΚΕΔΕ: Πληρωμή των συμβάσεων Καθαριότητας από τον Προϋπολογισμό
Την έντονη διαμαρτυρία του για την αυτοδίκαιη παράταση των συμβάσεων των εργαζομένων στην Καθαριότητα στους ΟΤΑ μέχρι τις 31.12.2017, χωρίς να έχει προηγηθεί ουσιαστική συνεννόηση με τους Δήμους, εκφράζει ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης, σε επιστολή που απέστειλε προς τον Υπουργό Οικονομικών, Ευ. Τσακαλώτο και προς τον Αν. Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Χρ. Βερναρδάκη. 


Υπενθυμίζεται πως η ΚΕΔΕ είχε ζητήσει να δοθεί στους Δήμους η δυνατότητα να ελέγχουν, μέσω των Οικονομικών Υπηρεσιών τους, την ικανότητά τους να καλύψουν τις ανελαστικές τους δαπάνες.

Με δεδομένο ότι, η ρύθμιση της Κυβέρνησης δεν προβλέπει τη δυνατότητα της δυνητικότητας, ο κ. Πατούλης ζητά, μέσω της επιστολής, να καλυφθούν οι ανάγκες χρηματοδότησης της μισθοδοσίας και της ασφαλιστικής κάλυψης των εργαζομένων με κονδύλια από τον Κρατικό Προϋπολογισμό, όπως συμβαίνει και με τους εργαζόμενους στον δεύτερο βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σε αντίθετη περίπτωση, όπως επισημαίνει ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, αρκετοί Δήμοι στην προσπάθεια τους να καλύψουν αυτές τις ανάγκες, θα εξαναγκασθούν να προβούν σε αύξηση των δημοτικών τελών, με συνέπεια να επιβαρυνθούν περαιτέρω οι πολίτες και οι τοπικές κοινωνίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: