ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Αξελ Τρόοστ: Πιέστε τη Γερμανία να αλλάξει πολιτική

Αξελ Τρόοστ: «Η οικονομική πολιτική της λιτότητας, η οποία εφαρμόζεται σε ολόκληρη την Ευρώπη, είναι κακή και χώρες όπως η Ελλάδα, οι οποίες υποχρεούνται να την εφαρμόσουν, υποφέρουν ιδιαίτερα».

 

Αντισταθείτε
στους θεσμούς

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (DIE LINKE) ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΠΟΥΝΤΕΣΤΑΚ (ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ) ΑΞΕΛ ΤΡΟΟΣΤ, ΤΑΧΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ «ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΞΑΝΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ»


«Η οικονομική πολιτική της λιτότητας, η οποία εφαρμόζεται σε ολόκληρη την Ευρώπη, είναι κακή και χώρες όπως η Ελλάδα, οι οποίες υποχρεούνται να την εφαρμόσουν, υποφέρουν ιδιαίτερα. Τα περιθώρια είναι πάρα πολύ στενά και μολαταύτα πιστεύω ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να τα διευρύνει» δήλωσε σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος της γερμανικής Αριστεράς (Die Linke) και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός του για οικονομικά ζητήματα στη Μπούντεστακ /γερμανική Βουλή.

Ο Αξελ Τρόοστ τάχθηκε υπέρ της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους το συντομότερο «για να καταφέρει ξανά η ελληνική οικονομία να βγεί σιγά-σιγά από το τούνελ» και κάλεσε τις χώρες του νότου «να ασκήσουν πίεση στη Γερμανία, ώστε να εφαρμοστεί επιτέλους στην Ευρώπη μια διαφορετική πολιτική».

Τόνισε ότι «είναι σκανδαλώδες το γεγονός η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, που πάνω από τριάντα χρόνια οδηγούσαν την Ελλάδα στην καταστροφή, τώρα που εδώ και ενάμισυ χρόνο ο Τσίπρας κάνει μια διαφορετική πολιτική, την οποία η Ευρωπαϊκή Ενωση και άλλες χώρες διαβεβαιώνουν ότι είναι η καλύτερη πολιτική εδώ και δεκαετίες, να εμφανίζονται και να λένε ότι η χώρα καταστρέφεται». Πρόσθεσε δε ότι «αυτοί είναι υπεύθυνοι για τα ερείπια που επισώρευσαν στη χώρα και ο Τσίπρας με τον ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν τώρα για την ανάκαμψη της χώρας».

Το μήνυμα του προς τους Ελληνες είναι: «Mην εγκαταλείψετε! Προσπαθήστε να κάνετε το καλύτερο μέσα σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση. Αντισταθείτε ώστε οι θεσμοί να αντιληφθούν ότι δεν μπορούν να αποφασίζουν για όλα και ασκείστε πίεση στη Γερμανία για να αλλάξει επιτέλους την πολιτική της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: