ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Save Vlyhada Σώστε τη Βλυχάδα - Και ο παράνονος οικιστής παρών !


Οι παρανομία δεν έχει τελειωμό. Σε απόσταση λιγότερη των 150 μ. από τον αιγιαλό της Βλυχάδας, ο παράνομος οικιστής είναι παρών! Κτίσμα υπόσκαφο με τέντα για τις παραθεριστικές ανάγκες(;).  Φταίει το Διάταγμα Σηφουνάκη που όρισε τα 150 μ. ως απαγορευτική ζώνη και έπρεπε να ήταν τα 200 μ., όπως λένε στο νησί; Όχι! Απόδειξη ότι ούτε τα 150 μ. δεν σέβονται. Θα κρατούσαν χαρακτήρα στα 200 μ. όσοι είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν θερινή κατοικία πάνω στο κύμα της Σαντορίνης; Ερώτημα είναι και ας το απαντήσει ο καθένας μας μόνος του! 



Save Vlyhada Σώστε τη Βλυχάδα
Save Vlyhada Σώστε τη Βλυχάδα Με έντονη κόκκινη γραμμή έχει σημειωθεί ο αιγιαλός. Η κοκκινισμένη περιοχή είναι η ζώνη προστασίας πλάτους 150 μ. Με κίτρινο είναι τα υπόσκαφα και με πράσινο είναι η πλάκα με το φρεάτιο του ασανσερ. Διακρίνεται στο πάνω τμήμα της φωτογραφίας η περιοχή που απόθεσαν την θηραϊκή γη εντός των 150 μ. (άλλο ένα έγκλημα). Οι διαστάσεις είναι κατά προσέγγιση αλλά εξαιρετικά κοντά στην πραγματικότητα. Τικ τακ.
Save Vlyhada Σώστε τη Βλυχάδα
Save Vlyhada Σώστε τη Βλυχάδα The thick red line shows the shoreline. The red area is the 150m protection buffer area where construction is forbidden. The yellow are the dug-in constructions and the green is the concrete over the elevator well. Pinned on the top of the photo is the deposit of pumice excavated from the site (in the buffer area, yet another "crime"). The dimensions are approximate but really close to reality....Δείτε τη μετάφραση
 
Save Vlyhada Σώστε τη Βλυχάδα
Save Vlyhada Σώστε τη Βλυχάδα Και χωρίς ρετουσαρίσματα κάτω από το Κυκλαδικό Φως!!! Without changes, natural under the Cycladic light!







Και χωρίς ρετουσαρίσματα κάτω από το Κυκλαδικό Φως!!! Without changes, natural under the Cycladic light!

Αριστερά, πριν την κατάχωση της παρανομίας. Δεξιά αφού συντελέστηκε και αποκαλύφθηκε. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: