ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Υπουργός κυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ με 53 μετακλητούς!

«Εικονική πραγματικότητα» χαρακτηρίζει ανώτατη πηγή του Υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης τα δημοσιεύματα σχετικά με τον αριθμό των μετακλητών υπαλλήλων του Κράτους, αποκαλύπτοντας πως Υπουργός της συγκυβέρνησης Ν.Δ. - ΠΑ.ΣΟ.Κ. διέθετε 53 μετακλητούς!


Η ίδια πηγή επισημαίνει πως, η Κυβέρνηση, με τη μεθοδολογία που εφαρμόζει, εμφανίζει το πραγματικό σύνολο αυτών, ενώ «...Έως το Νοέμβριο του 2015 στο μητρώο μισθοδοτούμενων του Ελληνικού Δημοσίου, στην εργασιακή σχέση “Μετακλητοί" καταγράφονταν μόνο οι απλοί μετακλητοί υπάλληλοι και όχι οι πάσης φύσεως ειδικοί σύμβουλοι, ειδικοί συνεργάτες, επιστημονικοί συνεργάτες, κ.λπ. υπουργών, υφυπουργών, γενικών και ειδικών γραμματέων, κ.ά.», όπως αναφέρει.

Τέλος, αιτιολογώντας την αύξηση των μετακλητών κατά 125, από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο του 2016, επισημαίνει πως, το μεγαλύτερο ποσοστό εντοπίζεται στους Ο.Τ.Α. (48,82%), ενώ σε Κυβερνητικούς - Πολιτειακούς παράγοντες και Υπουργεία απασχολείται το 11,81%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: