ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Ανάβουν χριστουγεννιάτικα φώτα σε Πάτρα και Πύργο

Φωτογραφία από Πύργο. Αρχείο http://iliaoikonomia.gr.


Στις 6.30 αύριο το απόγευμα (Τρίτη 29 Νοεμβρίου), από την πλατεία Γεωργίου Πάτρας, ανάβει παρουσία του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στην Πάτρα. 



Ο διάκοσμος έχει τοποθετηθεί εξ ολοκλήρου, από τους εργαζόμενους του Τομέα Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Πατρέων και θα φωτίσει το κέντρο και τις συνοικίες του Δήμου.

Στομεταξύ εορταστικό φωτισμό για τα Χριστούγεννα τοποθετούν συνεργεία του Δήμου Πύργου στους κεντρικούς - Εμπορικούς δρόμους της ομώνυμης πόλης.

Η οδός Ερμού, η Μανωλοπούλου, η Γερμανού, η 28η Οκτωβρίου, η Πατρών, η Κοκκίνου, η Λετρίνων είναι μερικές από τις οδούς που τοποθετήθηκε ή θα τοποθετηθεί τις επόμενες ημέρες εοτραστικός φωτισμός.

Γιορτές έρχονται και η προσπάθεια είναι καλή για να συνέλθει έστω για λίγο η καταρακωμένη ψυχολογία των Ελλήνων από την οικονομική κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: