ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Αλ. Χαρίτσης: Δύο δισ. στην Οικονομία και τις ΜμΕ

Δύο δισ. στην ελληνική οικονομία θα εισρεύσουν στην ελληνική οικονομία και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις το επόμενο διάστημα, ενώ ήδη περισσότερες από 1.000 εκδηλώσεις ενδιαφέροντος υπήρξαν για συμμετοχή στον αναπτυξιακό νόμο, τόνισε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης.


Κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου που αφορά την οικονομική δραστηριότητα ο Αλ. Χαρίτσης ανακοίνωσε ότι εντός των ημερών υπογράφεται συμφωνία με το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (EIF) για τη χρηματοδότηση της πλατφόρμας του νέου Ταμείου Συμμετοχών (FundofFunds) «από την οποία οι ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ιδιαίτερα στους τομείς των τεχνολογιών πληροφορικής και της αγροδιατροφής, θα μπορούν να αντλούν χρηματοδότηση από την πλατφόρμα, με τη μορφή της συμμετοχής στη μετοχική τους σύνθεση». 

«Συνολικά, από τα τρία νέα χρηματοοικονομικά εργαλεία που θα ενεργοποιηθούν μέχρι το τέλος του χρόνου (Ταμείο Συμμετοχών, νέο Ταμείο Επιχειρηματικότητας, νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ»), θα εισρεύσουν στην πραγματική οικονομία 1 δισ. ευρώ από δημόσιους πόρους, συν άλλο 1 δισ. ευρώ από τη μόχλευση που θα επιτευχθεί», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας.

Όσον αφορά την πορεία του αναπτυξιακού νόμου ο Αλ. Χαρίτσης ανέφερε ότι ήδη έχουν υπάρξει περισσότερες από 1.000 εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για τέσσερα κεφάλαια που άνοιξαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: