ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Διεσώθησαν τα επιδόματα από την δεύτερη αξιολόγηση



Το κονδύλι θα φθάσει το ένα δισ. εξήντα εκατ. ευρώ το 2017!

«Η δεύτερη αξιολόγηση ολοκληρώνεται επιτυχώς, ούτε τέταρτο μνημόνιο υπάρχει, να μην τρομοκρατούμε τον κόσμο. Ούτε εκλογές θα γίνουν...
Θα ανοίξουμε το δρόμο για την ελάφρυνση του χρέους» τόνισε, σήμερα Κυριακή στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά, η αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου. 

«Εξασφαλίσαμε από τον πλεόνασμα του προϋπολογισμού 760 εκατ. ευρώ για να χρηματοδοτήσουμε το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης. Δεν είναι μόνο επιδόματα, άλλα και υπηρεσίες, δωρεάν φάρμακα, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, φρούτα, λαχανικά τρόφιμα, παιδιά στους βρεφονηπιακούς σταθμούς», συνέχισε.

Σχολιάζοντας ερώτηση του δημοσιογράφου - παρουσιαστή ότι, τα επιδόματα που εξήγγειλε προέρχονται από το ΕΚΑΣ και άλλες περικοπές, έκανε λόγο για κοινωνικό αυτοματισμό. «Δεν θα μπω σε αυτή τη λογική» σημείωσε.

Τα ίδια επιδόματα που έπαιρναν, τα ίδια θα παίρνουν και οι τρίτεκνοι και οι πολύτεκνοι διαβεβαίωσε ακόμη η αν. Υπουργός, διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα. «Κατάφερα να μην αγγίξουμε τα οικογενειακά επιδόματα» ανέφερε η κα. Φωτίου.

Σημειώνεται ότι για μαξιλάρι, από το Υπ. Οικονομικών θα διατεθούν άλλα 300 εκατ. ευρώ εγκεκριμένα προς τον σκοπό ενίσχυσης των επιδομάτων! Συνολικά δηλαδή το κονδύλι θα φθάσει το ένα δισ. εξήντα εκατ. ευρώ για το 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια: