ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΟΛΠΑ: Σημαντικό βήμα προς την οριστική παραχώρηση


Από την συμμετοχή του ΟΛΠΑ στον «Αντύπα Δρόμο» στις 29-5-2016. Δεξιά ο Πρόεδρος του ΟΛΠΑ Νίκος Κοντοές και δίπλα του ο δρομέας Αντ. Θεοφυλάτος.



Το Υπ. Ναυτιλίας διατύπωσε την σύμφωνη γνώμη του για τον επανακαθορισμό των ορίων της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Πατρών


«...Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής είναι το καθ’ ύλην αρμόδιο Υπουργείο και σπεύδει πρώτο, αρκετά πριν από την προθεσμία που θέτει ο Νόμος, να διατυπώσει την σύμφωνη γνώμη του».
Τα παραπάνω ανακοινώνονται από τον ΟΛΠΑ ΑΕ, σχετικά με την αποδέσμευση και παραχώρηση της παραλιακής ζώνης στους πολίτες της Πάτρας, σύμφωνα με το αίτημα του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων.

Αναλυτικότερα:
«Ο Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ ανακοινώνει ότι το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής είναι το πρώτο υπουργείο το οποίο με το υπ’ αρ. πρωτ. 3113.15-5/101018/2016 έγγραφό του διατύπωσε την σύμφωνη γνώμη του για τον επανακαθορισμό των ορίων της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Πατρών που αποφάσισε το Δ.Σ. του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ και την απόφαση του επικύρωσε η ΓΣ των Μετόχων του, στα πλαίσια της συμφωνίας που επετεύχθη με τη Δημοτική Αρχή και ενεκρίθη ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης μας.
Η σύμφωνη γνώμη, έξι συνολικά υπουργείων, είναι αναγκαία σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21, του Ν.2971/01 στην πορεία των απαιτούμενων διοικητικών και νομικών πράξεων για την οριστικοποίηση των νέων ορίων της ΧΖΛ Πατρών και τον αποχαρακτηρισμό των 270 στρεμμάτων της παραλιακής Ζώνης προκειμένου στη συνέχεια να αποδοθούν στο Δήμο Πατρέων και στους πολίτες της Πάτρας
Με την απόφαση αυτή γίνεται ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την οριστική παραχώρηση, που αποτέλεσε καθολικό αίτημα δεκαετιών του συνόλου των φορέων της πόλης μας, καθώς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής είναι το καθ’ ύλην αρμόδιο Υπουργείο και σπεύδει πρώτο, αρκετά πριν από την προθεσμία που θέτει ο Νόμος, να διατυπώσει την σύμφωνη γνώμη του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: