ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Ο Γιάννης Μηλιός τοποθετήθηκε στο Φεστιβάλ Αθηνών

Γιάννης Μηλιός. Φωτογραφία αρχείου.

 

Εξηγεί μέσω του facebook: «Δεν συμμετέχω σε κομματικούς σχηματισμούς» και δέχθηκα τη θέση

Τοποθέτηση του Γιάννη Μηλιού στη θέση του προέδρου του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου με απόφαση της υπουργού Πολιτισμού, Λυδίας Κονιόρδου.

Υπενθυμίζεται ότι ο καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας Γιάννης Μηλιός, είχε διατελέσει του οικονομικού τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ, θέση την οποία εγκατέλειψε τον Μάρτιο του 2015, επειδή διαφώνησε με την πολιτική του Αλέξη Τσίπρα. Και εφέρετο ενταγμένος στην ΛΑΕ.

Το νέο ΔΣ του Φεστιβάλ, μετά τις περιπέτειες που πέρασε, τώρα διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος: Μηλιός Γιάννης, καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας, ΕΜΠ
Αντιπρόεδρος: Σταυριανός Πέτρος, Δικηγόρος
Μέλη: Κουρουπός Γιώργος, συνθέτης, Λαμπρινουδάκης Βασίλης, Ομότιμος καθηγητής Κλασικής Αρχαιολογίας, ΕΚΠΑ, Γιαννοπούλου Έφη, μεταφράστρια- Κριτικός, Φωστέρη Μάρθα, Κοινωνιολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια Ιδρυτικό μέλος ΚΕΘΕΑ, Ερηνάκης Νίκος, Οικονομολόγος, Δρ Πολιτικής Φιλοσοφίας και Φιλοσοφίας της Τέχνης.


Απάντηση Μηλιού από το Διαδίκτυο


Οι επιθέσεις εναντίον του Γιάννη Μηλιού, μέσω διαδικτύου άρχισαν με την δημοσιοποίηση της είδησης γι αυτό προφανώς με μία ανάρτησή του στο Facebook, ο ίδιοςεξηγεί γιατί αποδέχθηκε τη θέση. Σε αυτήν αναφέρεται:

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: