ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Αδιαφορεί για τη λειψυδρία στην Πάτρα ο Κ. Πελετίδης

Δεν αναλαμβάνει την διαχείριση του φράγματος που θα στοιχίσει 4 εκατ. το χρόνο και θα του βάλει σκοτούρες - Ο ίδιος θέλει απλώς να ... δημαρχεύει!

Το μπαλάκι έξω από το φιλέ πέταξε πάλι ο Κ. Πελετίδης δήμαρχος Πατρέων και στο ζήτημα της διαχείρισης του Φράγματος Πείρου-Παραπείρου. 

 
Ενώ γνωρίζει ότι από τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς δεν επιτρέπεται η διαχείρισή του να γίνεται από κρατικό φορέα, καθώς τα χρήματα για την κατασκευή του προέρχονται από ευρωπαϊκά κονδύλια κυρίως και αυτά θα θεωρηθούν ως κρατική παρέμβαση και γιαυτό επιτρέπεται η ανάλυψη διαχείρισης από διαδημοτικό φορέα, ο δήμαρχος Πατρέων συνταυτιζόμενος με το βαθύ ΠΑΣΟΚ, κύριο υπεύθυνο της καθυστέρησης κατασκευής του φράγματος και ενεχόμενο σε ατασθαλίες με την κρατική σκέπη, ωθεί προς ιδιωτικοποίηση του φράγματος, αφού ούτε το κράτος επιτρέπεται να το αναλάβει μα μήτε  και οι τρεις περιφερειακοί του φράγματος δήμοι επιθυμούν να ασχοληθούν με τα σοβαρά ζητήματα, που θα λύσουν το πρόβλημα λειψυδρίας της περιοχής.

Έτσι μιλά για «λαγούς» που «θέλουν να βάλουν τους Πατρινούς να πληρώσουν το κόστος λειτουργίας του φράγματος Πείρου – Παραπείρου». Κατηγόρησε τις παρατάξεις Χριστόπουλου και ΡΑΠ, και όπως είπε, στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης στο δημαρχείο για την κινητοποίηση της 9ης Δεκεμβρίου, η στάση των συγκεκριμένων παρατάξεων «δείχνει σε πιο μετερίζι κάθονται».

Ο Κώστας Πελετίδης έντεχνα ρίχνει την ευθύνη εκεί που δεν όφειλε να ρίξει καιμ προπαγανδιστικά επικαλέστηκε ότι την ώρα που οι Δήμοι Πατρέων, Δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση για να αναλάβει η ίδια το κόστος λειτουργίας του φράγματος, oι παρατάξεις Χριστόπουλου και ΡΑΠ, σπεύδουν να δηλώσουν ότι το κόστος πρέπει να το αναλάβουν οι δημότες!

Προφανώς για το εάν η Πάτρα υποφέρει από δίψα στα επόμεναν χρόνια ουδόλως απασχολεί τους εγκέφαλους της οδού Μαιζώνος!
 
«Η θέση τους δεν αντέχει στην κοινή λογική. Το κόστος για τον Δήμο Πατρέων από τη λειτουργία του φράγματος Πείρου – Παραπείρου, θα είναι τέσσερα εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Χρήματα που θα πάρει η κυβέρνηση και θα δώσει στους δανειστές», σημείωσε ψευδολογώντας ο δήμαρχος Πατρέων. Χωρίς να αναφερθεί καν στο ζήτημα της λειψυδρίας. Ούτε στο γεγονός πως η Πάτρα έχει έναν προϋπολογισμό ικανό να καλύψει αυτό το ποσό, ακόμη και εάν το πλήρωνε εξ ολοκλήρου μόνη της.

Ο δήμαρχος Πατρέων επανέλαβε τη θέση του περί κρατικισμού που δεν έχει θέση στην ΕΕ και τη δημιουργία ενός δημόσιου φορέα διαχείρισης του φράγματος Πείρου – Παραπείρου, από το οποίο θα υδροδοτηθεί η Πάτρα και αρδευτεί η Δυτική Αχαΐα. Αλλά ο ίδιος ο δήμαρχος απλώς θα δημαρχεύει καθα πυροβολεί από μακριά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τιμολόγια λειψυδρίας από Πελετίδη, Φίλια, Πατούχα

Για το ΧΥΤΑ Φλόκα και το φράγμα Πείρου-Παραπείρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: