ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Κι όμως μ' ένα ταγκό του ΚΚΕ στην Πάτρα ξεχνιέσαι


Πότε με ένα αποτεφρωτήριο νεκρών, πότε με μία αντιπολιτευτική αντικυβερνητική κορόνα, πότε με μία πορεία-ταγκό, στην Πάτρα ξεχνιέμαι, φαίνεται να σκέφτεται ο... άτακτος του Κουτσούμπα Κ. Πελετίδης! 



Και μετά ακολουθεί η χριστουγεννιάτικη ραστώνη. Η ψυχική ευφορία των ημερών, που είθισται να μην διαταράσσεται από κομματική επαγρύπνηση!


«Κατατέθηκε, για συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή, ο νέος κρατικός προϋπολογισμός που κλιμακώνει την αντιλαϊκή επίθεση, μειώνει μισθούς και συντάξεις, αυξάνει τη φοροληστεία, μειώνει εκ νέου κατά 10% τη χρηματοδότηση στους Δήμους, επιδεινώνει συνολικά τη θέση του λαού για την ανάκαμψη του κεφαλαίου».

Τα παραπάνω υπενθυμίζει ο... υπουργός Πατρέων Κ. Πελετίδης κια επειδή έχει λύσει όλα τα δημοτικά ζητήματα, έκρινε πως πρέπει να λύσει και αυτά.

Συνεπώς  ξανά σε πορεία καλεί τους Πατρινούς για να λυθεί το πρόβλημα της ανεργίας κλπ, που προφανώς ενέσκηψε δριμύ, επί της διετίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενώ τα προηγούμενα χρόνια όλα ήσαν ρόδινα.

Είναι προφανές ότι η απραξία του Δήμου και η ανικανότητα κάποιων υπηρεσιών του  να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των δημοτών, στρέφει τον Δήμαρχο και το κομματικό ιερατείο που τον περιβάλλει, στο να πετάξει την μπάλα εκτός γηπέδου και να ασχοληθεί με το γνωστό του αντικείμενο, της αντιπολιτευτικής τακτικής.

Για παράδειγμα πως να αντιμετωπίσει το ζήτημα των αυξημένων τελών που επέβαλε  στους δημότες των πρώην καποδιστριακών δήμων; Πως να απαντήσει στο ερώτημα γιατί η προηγούμενη δημοτική αρχή τα κατάφερε να επιτελέσει το έργο της συνένωσης αυτών των δήμων που στην πλειοψηφία τους ήσαν καταχρεωμένοι και πέτυχε να παραδώσει ταμείο συν πέντε εκατομμυρίων στην νέα αρχή Πελετίδη; Πως να απαντήσει στο ότι φάνηκε ανίκανη υπηρεσία του ΚΟΔΗΠ να μοιράσει την βοήθεια του Υπουργείου στους φτωχούς της Πάτρας; Πως να δώσει απάντηση στην συνεχιζόμενη ανιερότητα εντός των δημοτικών νεκροταφείων;

Και πολλά άλλα. Γιαυτό προέκρινε την τακτική του «μ' ένα ταγκό  ξεχνιέμαι» παραφράζοντας σε πορεία τον ερωτικό στίχο! Και επιμένει  ζητώντας να μας το υπενθυμίσει, αφού οι Πατρινοί το ξεχάσαμε, για παράδειγμα προχθές με την μεγαλειωδώς αποτυχούσα απεργία του βαθέως ΠΑΣΟΚ και των συμπαραμαρτούντων εργατοπατέρων του, που εξερράγη με πρώτον τον... συνδικαλισταρά εκρόσωπο της ΑΔΕΔΥ στην Αχαΐα.

Και τούτο για να αποδείξει ότι όντως με μία πορεία... ξεχνιέσαι!  Και μετά ακολουθεί η χριστουγεννιάτικη ραστώνη. Η ψυχική ευφορία των ημερών, που είθισται να μην διαταράσσεται από κομματική επαγρύπνηση!

Και εξέδωσε Πρόσκληση, με την οποία την οποία μας καλεί να αδιαφορήσουμε με την απραξία της δημοτικής αρχής διότι τίποτα δεν υπερτερεί «μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις», και «η Δημοτική Αρχή  παίρνει νέα αγωνιστική πρωτοβουλία και σας καλεί στην ευρεία σύσκεψη Σωματείων, συλλόγων, επιτροπών, φορέων την Τρίτη 29 Νοέμβρη 7μ.μ. Αγορά Αργύρη. Για την οργάνωση και την προετοιμασία  μεγάλης λαϊκής κινητοποίησης και πορείας, με προτεινόμενη ημερομηνία την Παρασκευή 9 Δεκέμβρη».
Αυτήν λοιπόν την ενέργεια διοργανώνοντάς την, τήν  προώθησε προπαγανδιστικά, ο Κ. Πελετίδης απόψε στο Δημοτικό Συμβούλιο, με έναν φεφτά, που ανάγνωσε, ενώπιον των δημοτικών συμβούλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: