ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΝASA: Θα ακούμε μουσική για εξωγήινους, αν και...

Μια μουσική που ανέκαθεν προοριζόταν για εξωγήινους θα μπορούν πλέον να την ακούσουν και οι κάτοικοι της Γης από του χρόνου και μάλιστα στο παλιό καλό βινύλιο. Πρόκειται για το θρυλικό ηχογραφημένο μήνυμα που είχε τοποθετήσει η NASA στα δύο διαστημόπλοια «Βόγιατζερ» που εκτοξεύθηκαν το 1977.

ΚΥΣΕΑ με ζητήματα ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή.

Θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε με συνέπεια και αποφασιστικότητα τον ρόλο της Ελλάδας, ως πυλώνα ειρήνης και σταθερότητας σε μία εύθραυστη περιοχή, τονίζει ο Αλ. Τσίπρας.


«Τριγμοί» στη

Συνθήκη Λωζάνης

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΝΙΣΕ  ΟΤΙ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Η Συνθήκη της Λωζάνης προφανώς εξακολουθεί να ισχύει

Φωτογραφία αρχείου.

Η γερμανική κυβέρνηση είναι της άποψης ότι αυτές οι διαφορές μεταξύ των δύο χωρών πρέπει να επιλυθούν ειρηνικά

Ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός καυτηριάζει Αμβρόσιο!



«Θλίβομαι βαθύτατα διότι εκ στόματος κάποιων «εκκλησιαστικών» προσώπων ακούσθησαν πρόσφατα απρέπειες, λέει σε επιστολή του προς τον Υπ. Παιδείας Ν. Φίλη

Στο πλευρό του Νίκου Φίλη στέκεται ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, στην σφοδρή επίθεση που έχει δεχτεί ο υπουργός Παδείας όλο το τελευταίο διάστημα με  αφορμή τον τρόπο διαδασκαλείας των θρησκευτικών στο σχολείο. 

Νέο τηλεοπτικό τοπίο δυσκολεύει τους αεροπειρατές

Τέρμα τα δελτία  υπεράσπισης συμφερόντων των συγκεκριμένων ιδιοκτησιών

«Η Νέα Δημοκρατία δυστυχώς, επέλεξε να διασυρθεί και να συρθεί πίσω από καθόλου έννομα συμφέροντα όσων νόμιζαν ότι η αεροπειρατεία των συχνοτήτων θα συνεχίζονταν για πάντα». 

Απρέπεια Κουμουτσάκου - Επίθεση κατά του Σ.τ.Ε

 Με αφορμή την κατάκτηση της άδειας ΤV από τον μη εκλεκτό της Ιβάν Σαββίδη

Πρωτοφανή χαρακτηρίζει η κυβέρνηση τη δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκου, ο οποίος ανέφερε επί λέξει ότι «μετά τα όσα συνέβησαν σήμερα στο ΣτΕ, η υπόθεση  «τηλεοπτικές άδειες» έγινε από σκοτεινή, σκοτεινότερη», με αφορμή την επιλογή του μη εκλεκτού της Σαββίδη.

Οριστικά Ιβάν Σαββίδης και οι Alpha και Star φρίττουν

Ως πρώτος επιλαχόν πέρνει την άδεια ΤV 

Οριστικός υπερθεματιστής ανακηρύχθηκε ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ήταν ο πρώτος επιλαχών στη σειρά για τη διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας, μετά την απόσυρση του επιχειρηματία Ιωάννη Καλογρίτσα από τον διαγωνισμό. Και οι Alpha και Star φρίττουν!

Στο κενό το σχέδιο παραπλάνησης από Alpha και Star

«Τα όσα ακούστηκαν σήμερα προκαλούν θυμηδία»

«Η σημερινή συνέντευξη τύπου του εκπροσώπου του Star και του Alpha, καθώς και οι υποτιθέμενες «αποκαλύψεις – βόμβα» που εντέλει ήταν αστειότητες, ανέδειξαν για μια ακόμη φορά την απουσία σοβαρών επιχειρημάτων κατά του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες» αναφέρει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Από Δευτέρα οι αιτήσεις για οκτάμηνη απασχόληση

Ξεκινούν από τις 10 το πρωί της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου οι αιτήσεις των ανέργων για μια θέση οκτάμηνης απασχόλησης σε 34 Δήμους σε όλη τη χώρα. Για την Δυτική Ελλάδα οι προσλήψεις αφορούν τους Δήμους Πατρέων, Ναυπακτίας, Πύργου και Ήλιδας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν και το μεγαλύτερο πρόβλημα ανεργίας. 

Πάτρα: Ο Σαμαράς στην «Πελοπόννησο» αύριο

Επίσκεψη στην Πάτρα αναμένεται να πραγματοποιήσει αύριο ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γνωστοποιηθεί ο κ. Σαμαράς θα βρεθεί το μεσημέρι του Σαββάτου στην πόλη και θα παραβτεθεί στην εκδήλωση της εφημερίδας "Πελοπόννησος" ενώ είναι πιθανό να έχει και ιδιωτικές συναντήσεις.

Καταβλήθηκαν οι πληρωμές δικαιούχων ΚΕΑ

Φωτογραφία αρχείου.

Το ποσό των 5.399.005,65 ευρώ καταβλήθηκε σε 21.433 δικαιούχους (πληρωμές Αυγούστου) και το ποσό 8.339.909,03 ευρώ  σε 32.862 δικαιούχους (πληρωμές Σεπτεμβρίου)

Πρώτη θέση η Ελλάδα στις επενδύσεις Γιούγκερ

ΠΡΩΤΗ η Ελλάδα στην έγκριση επενδυτικών έργων του Σχεδίου Γιούνκερ
Την πρώτη θέση μαζί με το Βέλγιο και αμέσως μετά τις πέντε μεγάλες οικονομίες της Ε.Ε. (Μεγάλη Βρετανία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία και Γερμανία), κατέχει η Ελλάδα σε εγκρίσεις και υπογραφές δανείων για επενδυτικά σχέδια στο πλαίσιο του Σχεδίου Γιούνκερ (State of play, July 2016, Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Όμιλος Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων - ΕΤΕπ). 

Από Δευτέρα ο νόμος για την "εθελοντική κινητικότητα"

Τη Δευτέρα στη Βουλή ο νόμος για την εθελοντική κινητικότητα
Την πρώτη της συνεδρίαση είχε σήμερα, με την παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χριστόφορου Βερναρδάκη, η Ομάδα Εργασίας που συστάθηκε, με αντικείμενο τη μελέτη του νέου κλαδολογίου στο δημόσιο τομέα, καθώς και τη μελέτη για τη σύσταση διυπουργικών κλάδων. 

Αγροτες: Επιστροφές ΦΠΑ και ΕΦΚ στο πετρελαίου

Υπογράφηκαν οι αποφάσεις και πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθούν πληρωμές στους αγρότες που δικαιούνται επιστροφές ΦΠΑ και επιστροφές ΕΦΚ στο πετρέλαιο για τα έτη 2103 – 2014, συνολικού ύψους περί τα 150 εκατ. ευρώ.

Συζητήθηκαν στη συνάντηση Κατσιφάρα με Κουρουμπλή


Στιγμιότυπο από την συνάντηση Κουρουμπλή-Κατσιφάρα. Για να ακούσετε τις δηλώσεις Κουρουμπλή ΚΛΙΚ  στον σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=eJUSSVbczdg


 Πατρών – Πύργου, Αμβρακία, ΠΕΣΔΑ, σύνδεση Αγρινίου με Ιόνια, ανταποδοτικό τέλος για Εύηνο και ενίσχυση προσωπικού

Συνεδρίασε η ΕΕ της ΠΔΕ με το νέο σχήμα


Ο Απ. Κατσιφάρας ζήτησε από όλους περισσότερη δουλειά ώστε να πετύχουν μια σειρά από στόχους.


Απ. Κατσιφάρας: Όλοι μαζί για το θεσμό και τους πολίτες της Περιφέρειάς μας που δοκιμάζονται

Ο Ε&ΕΣΠ ενημερώνει για τις ευνοϊκές ρυθμίσεις της ΔΕΗ




Με ανακοίνωση του Ε&ΕΣΠ προς τα μέλη του, ενημερώνει για τις νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις χρεών από την ΔΕΗ προς τους καταναλωτές, με την παρακάτω επιστολή:

Συνέντευξη για τον εορτασμό της Απελευθέρωσης



Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την συνέντευξη.



Από τον Δήμο Πατρέων, οποίος ανακοίνωσε και πάλι  το πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον εορτασμό, 72 χρόνια από τις 4 Οκτωβρίου 1944

Συνάντηση Δραγασάκη με τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας του Ιράν


irankd




Συνάντηση με τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, Valiollah Seif, παρουσία του Ιρανού Πρέσβη στη χώρα μας, Majid Motallebi Shabestari, είχε σήμερα, Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης.

Για την κάλυψη 51 συμβάσεων μίσθωσης έργου στην ΕΡΤ


ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Αρ. Πρωτ.17073
Ημερ.:28.09.2016


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ 51 ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΣΤΗΝ Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.


Ο ΠΑΟΚ του Τάκη Τζελάτη


Η κατασκευή της Οδού Ευβοίας στην Πάτρα




Το έργο μιας άλλης Δημοτικής Αρχής
ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ  ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΤΑ (7) ΧΡΟΝΙΑ

Πάρτο Αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου

·        …Χαράς Ευαγγέλια
·        Το χρέος από 180%
·        Θα πέσει στο 175,8%

Θα προχωρήσουν κανονικά οι δημοπρασίες της Πατρών-Πύργου

%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%82-2
«Πάντα τον ακούω (τον Μητροπολίτη Πατρών) με πολύ προσοχή. Είναι ένα ιεράρχης με σωφροσύνη και σύνεση» είε ο Υπ. Εσ. Παν. Κουρουμπλής.
Το κατά πόσο οι επόμενες εκλογές θα γίνουν με καινούργιο εκλογικό σύστημα, ο Υπ. Εσ. υποστήριξε από την Πάτρα, ότι το θέμα αυτό βρίσκεται υπό συζήτηση

Στο «Απτάλικο» σήμερα Παρασκευή 30-9-2016


2ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ - Δική σου υπόθεση!


Καλησπέρα από τον ΚΥΡ, στους φίλους του Istologiou


Ο ΠΑΟΚ του Τάκη Τζελάτη


Αναζητείται Ήρα stop - μη εμφανισθείσα stop

Λοιπόν, ακούτε, ακούτε, όπως μου είπε ο Χρήστος, θα την μπαστακιάσουμε σε ύψος κι έτσι θα την περάσω... ζάχαρη για τρία χρόνια. Και να κλείσω τη θητεία μου. Κι άμα θέλει ο Σπαρτινός ας βγάλει τα... μάτια του μετά. Άμα δε θέλει ας βάλει την Ουρανία κι εγώ να δείτε που θα βάλω την Ήρα και θα το κάνουμε... Λισιστράτη εδώ! 




Μυστηριώδες νυκτερινό  τηλεγράφημα απεστάλη παρ' αγνώστου στα γραφεία του Istologiou G. Mosxou

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

«Δεν ελέγχθηκαν τα δάνεια της Attica Bank προς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ 2011 - 2014» - Είναι 295 εκατ. ευρώ


Ν. Παππάς: Σε λίγο με ονόματα και με διευθύνσεις


Ο Κυρ. Μητσοτάκης και η ηγετική του ομάδα θεώρησαν ότι αρκεί να αφήνουν κάποιους στις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες να ρίχνουν μύδρους και εμετούς κατά της κυβέρνησης, χωρίς να παίρνει κανείς την ευθύνη, ανέφερε ο Ν. Παππάς. “Είναι πολύ κοντά οι ημέρες, θα μιλήσουμε με διευθύνσεις με ονόματα... ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο” τόνισε.


Γαργάρα Κούλη
για τα σκάνδαλα

«ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ». Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ

Αμφισβήτησε τη Συνθήκη της Λωζάνης ο Ταγίπ Ερντογάν!

«Η Συνθήκη της Λωζάννης και όλο το Διεθνές Δίκαιο είναι όντως μία πραγματικότητα στον πολιτισμένο κόσμο την οποία κανείς, ούτε η Άγκυρα, μπορεί να αγνοήσει και όλοι οφείλουν να σέβονται. Όσο οδυνηρό και αν τους φαίνεται αυτό», τονίζουν διπλωματικές πηγές σε απάντηση προς τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

ΣΥΡΙΖΑ: Η υπόθεση Σπυρόπουλου ενδεικτική του ΠΑΣΟΚ


«Η ποινική δίωξη για κακουργηματική απάτη και απιστία που ασκήθηκε στον πρώην υπεύθυνο για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, Ροβέρτου Σπυρόπουλου, αναδεικνύει το καθεστώς της διαπλοκής που δημιούργησαν με συστηματικό τρόπο η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οικονομική ανάπτυξη 2,7% προβλέπεται για το 2017

Ανάπτυξη της τάξης του 2,7% προβλέπεται στο προσχέδιο του ελληνικού προϋπολογισμού για το 2017, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters, το οποίο επικαλείται κυβερνητικές πηγές.

Συναντήσεις Παππά με υποψήφιους καναλάρχες

Συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη (ALTER EGO M.M.E. A.E) είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλ.Τσίπρας και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, στο πλαίσιο των συναντήσεων με τους υπερθεματιστές των τηλεοπτικών αδειών ενώ αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζου.

Δίωξη για τα 15 εκ. ευρώ που λείπουν από το ΠΑΣΟΚ


Ποινική δίωξη για τα αδικήματα της απάτης και της απιστίας άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του πρώην υπευθύνου των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, Ροβέρτου Σπυρόπουλου.

Η Ουρανία Μπίρμπα «Στο Κόκκινο» για την Ξερόλακα


 

Έντονες αντιδράσεις υπήρξαν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας, από δημοτικούς συμβούλους και κατοίκους της Ξερόλακας, οι οποίοι αντέδρσαν στην πρόθεση της δημοτικής αρχής να επιτείνει για ακόμη τρία χρόνια τη «ζωή» του εν λόγω χώρου ταφής απορριμμάτων της πόλης. 

Α. Ριζούλης: Υπερταμείο δεν σημαίνει πώληση της δημόσιας περιουσίας


Για την συζήτηση στη Βουλή αναφορικά με το νομοσχέδιο των προαπαιτουμένων που ψηφίστηκε το βράδυ της Τρίτης μίλησε «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7» ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και εισηγητής του πολυνομοσχεδίου, Ανδρέας Ριζούλης. 
 

Συγκρατημένα αισιόδοξοι έφυγαν από την Περιφέρεια


Φωτογραφία αρχείου.



Αλλά αποφασισμένοι να βρεθεί λύση για την στέγαση των μαθητών του 67ου Δημ. Σχολείου

Ο... σεισμός του Τάκη Τζελάτη


Η Ομιλία του Νίκου Φίλη στην Προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για την Παιδεία χθες

Δεν πρόκειται για μια σύγκρουση Πολιτείας-Εκκλησίας.
Τα νέα προγράμματα των Θρησκευτικών έχουν εκπονηθεί από επιτροπή του ΙΕΠ με τη συμμετοχή διακεκριμένων θεολόγων και σε διάλογο με εκπροσώπους της εκκλησίας. Αυτά τόνισε ο Ν. Φίλης, που έχει διατελέσει παιδί της Εκκλησίας!



Τα θρησκευτικά από ομολογιακό μάθημα γίνονται μάθημα γνώσης των θρησκειών βεβαίως με προτεραιότητα τη γνώση του ορθοδόξου πολιτισμού

Ο Υπ. Εσ. Παν. Κουρουμπλής αύριο στην Πάτρα


Με αναβαθμισμένο περιφερειακό σχήμα, θα συσκεφθεί αύριο στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας ο Υπ. Εσ. Παν. Κουρουμπλής.


Σαρωτικός ανασχηματισμός στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο εσωπαραταξιακού διακανονισμού

Σύσκεψη στην ΠΔΕ με το Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας



Για τα έργα που θα ενταχθούν και θα χρηματοδοτηθούν από το «Ταμείο Μολυβιάτη» 
Τα έργα που αποφασίστηκε να ενταχθούν και να χρηματοδοτηθούν από το «Ταμείο Μολυβιάτη» βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύσκεψης που συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με τον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας Ευθύμιο Κοτζά και αφορμή την ανοικτή επιστολή του Δήμου.

Tελευταίoς Γενικός Ψεκασμός Δακοκτονίας 2016




Ποιες περιοχές αφορά

H Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας γνωστοποιεί πως από την ερχόμενη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 αρχίζει ο τελευταίος γενικός δολωματικός ψεκασμός δακοκτονίας 2016 στις κάτωθι Δημοτικές και Τoπικές Κοινότητες των Δήμων Πατρέων και Αιγιαλείας:

25 πράγματα στα οποία πετάτε τα χρήματά σας



Στη Βουδαπέστη τo PatrasIQ, εκπροσωπούμενο από το Υπ. Παιδείας


Με στόχο την προώθηση της καινοτομίας, της γνώσης και της επιχειρηματικότητας στην Πάτρα, το Πανεπιστήμιο Πατρών είναι πανταχού παρόν.


Κέρδισε τις εντυπώσεις και απέσπασε θετικές κριτικές από τους συμμετέχοντες καθηγητές πανεπιστημίων

Ξερόλακκα: Άλλη μια φορά στις αντιπολιτευτικές καλένδες


Ιούνιος του 2015, στην Ξερόλακκα ο Κ. Πελετίδης με τον Χρ. Κορδά. Έκτοτε νεώτερον ουδέν, πλην του γνωστού πλέον περί τειχίου! Σχεδιαζόμενο από τότε.


«...αφού η κυβέρνηση καθυστερεί τη χρηματοδότηση του τοπικού σχεδίου και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος δεν έχει ακόμα ξεκινήσει ούτε την κατασκευή του δρόμου στο Φλόκα»!

Κατευνασμό αντιδράσεων επιχειρεί ο Δήμαρχος


3-4-2016. Πρώτη ημέρα διαμαρτυρίας ενάντια στην ανεργία, που δημιουργήθηκε μόλις ανέλαβε η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου. Με μία πορεία ξεχνιόμαστε!



Μην αποκλείουμε να δούμε και το παράλογο: Ανθρώπους του ΚΚΕ να διαδηλώνουν γιατί ο Τσίπρας δεν κλείνει την Ξερόλακκα!