ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Και τότε, εκείνος ο εργατοπατέρας τι γκαρίζει;

Επιστρέφονται χρήματα στους νοσοκομειακούς από την κακιά κυβέρνηση!

Ευχαρίστα νέα για τις τσέπες τους έχουν το τελευταίο διάστημα οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία της Πάτρας και όχι μόνο καθώς με νομοθετικές πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η κυβέρνηση τους επιστρέφονται χρήματα από αργίες και νυχτερινά που τους είχαν κοπεί τεχνηέντως κατά το παρελθόν. 


Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr οι εργαζόμενοι έχουν ήδη πάρει από τις αρχές του 2016 όσα είχαν χρήματα τους είχαν κοπεί από τους προϋπολογισμούς του 2015 ενώ τα θετικά δεν σταματούν εκεί. 

Αλλά πριν πάμε στα επόμενα θετικά, να θέσω το ερώτημα: Εκείνος ο εργατοπατέρας της ΠΟΕΔΗΝ, ο ΠΑΣΟΚοβολεμένος  κια οι διάφοροι τεμπελόφσκι το γκαρίζουν και μήθελαν πέρυσι να πετάξουν από τη γέφυρα του Ρίου τους υπουργούς στη θάλασσα;

Και γιατί εκεί στον Αγ. Ανδρέα οι συνδικαλισταράδες της αμάσκας των Σαμαροβενιζέλων, τα έβαλαν με την καθαρίστρια που με μία ανθοδέσμη ευχαριστούσε τον υπ. Υγείας Ξανθό, που τους απάλλαξε από την εργασιακή γαλέρα, στην οποία τοθυς είχε ρίξει το κατεστημένο του δικομματισμού ΠΑΣΟΚ-ΝΔ;

Ήδη από τις αρχές του Δεκέμβρη πέρασε τροπολογία στην Βουλή με την οποία θα τους επιστραφούν και τα κομμένα από αργίες και νυχτερινά του 2014. Που τους τα είχει μπήξει ο εσμός των απατεώνων, που σήμερα οδείρονται για την τύχη του λαού των εργαζομένων! 

Μάλιστα όπως αναφέρει το μέλος της συνδικαλιστικής παράταξης ΑΡΜΑ-Νοσηλευτική Κίνηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών Παναγιώτης Δημητρίου, τα χρήματα αυτά αναμένεται να πιστωθούν άμεσα σ’ εκείνους που τα δικαιούνται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μισθοδοσίες είχαν κοπεί με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, δια της πλαγίας καθώς οι προϋπολογισμοί των Νοσοκομείων ήταν μικρότεροι των πραγματικών αναγκών κι έτσι γινόταν οριζόντια περικοπή 15-20%.

Πέραν αυτών, πριν λίγες ημέρες, πέρασε επίσης στη Βουλή τροπολογία σε νομοσχέδιο για την Ψυχική Υγεία, σύμφωνα με την οποία επανέρχονται οι απολαβές όσων κάνουν βάρδιες και αργίες στα προ περικοπών επίπεδα και μάλιστα αναδρομικά από την 1-1-2017. Οι περικοπές αυτές μάλιστα ανέρχονται μέχρι και 20% κάτι που σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι θα δουν μια σημαντική επιπλέον αύξηση των χρημάτων που λαμβάνουν κάθε μήνα.

«Γίνεται προσπάθεια αναστροφής του κλίματος και όποιος έχει μια καλή διάθεση αυτό το βλέπει.  Έχουν γίνει παράλληλα και κάποια πράγματα και στο επίπεδο των προσλήψεων, λίγα μεν αλλά δείχνουν μια ακτίνα φωτός. Έχουν αρχίσει να γίνονται κάποιες προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων. Είναι εργαζόμενοι που δικαιώθηκαν μετά από διαγωνισμούς που είχαν γίνει το 1998.

Παράλληλα υπάρχουν και διαγωνισμοί σε εξέλιξη για προσλήψεις καθώς λόγω των συνταξιοδοτήσεων έχει αρχίσει να υποστελεχώνεται άσχημα το Ρίο. Επίσης υπάρχουν και σε πιο έντονο ρυθμό προσλήψεις επικουρικού προσωπικού, είναι αρκετά άτομα και αναμένονται αρκετά ακόμη. Εδώ και ένα χρόνο περίπου υπάρχει ένα θετικό ισοζύγιο εργαζομένων», επισημαίνει ο κ. Δημητρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: