ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Ο Δήμος Πατρέων για την αλλαγή του εκλογικού νόμου


Η τοποθέτηση Δημάρχου Πατρέων Κ.Πελετίδη στη Γ.Σ.της Π.Ε.Δ Δυτ.Ελλάδας. Κλικ παρακάτω:
https://www.youtube.com/watch?v=9kOHoclgUpM



Παρέμβαση Δημάρχου Πελετίδη σήμερα Τρίτη, στη Συνέλευση της ΠΕΔ


Τη θέση της Δημοτικής Αρχής για τις αλλαγές που προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση στην εκλογική διαδικασία, αντικαθιστώντας τον «Καλλικράτη» που δίνει εκβιαστική πλειοψηφία σε μειοψηφούντες δημάρχους, υποχρεώνοντας σε συνεργασία τις παρατάξεις, θα παρουσιάσει ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει αύριο, Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο.

Στο μεταξύ σήμερα Τρίτη, στη Συνέλευση της ΠΕΔ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων) Δυτικής Ελλάδας, που έγινε στην αγορά Αργύρη με τη συμμετοχή κλιμακίου της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων και αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας), έκανε παρέμβαση - ομιλία ο Δήμαρχος Πατρέων και παρουσίασε τις θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το θέμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: