ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Σάπισε η αερογέφυρα στις σχολές ΕΠΑΣ Πύργου!

Άμεσες ενέργειες γίνονται ώστε να υπάρξει κινητοποίηση των φορέων για να αποκατασταθούν οι ζημιές που έχει υποστεί αερογέφυρα στην Ηλεία.

 
Αυτή έχει δημιουργηθεί στην Εθνική Οδό Πύργου – Πάτρας στο ύψος των Σχολών ΕΠΑΣ και η Διεύθυνση της Σχολής, με τον Διευθυντή, Παναγιώτη Κανελλάκη, προχώρησε, χθες το απόγευμα, στο κλείσιμο των δύο εισόδων που δίδουν πρόσβαση στην γέφυρα, για την ασφάλεια των μαθητών.

Ο νέος Διευθυντής των Σχολών, μετά την αυτοψία που διενήργησε ο ίδιος στην γέφυρα, ύστερα από την ενημέρωση που είχε για τις ζημιές που παρουσιάζει, διαπίστωσε πως αυτή, φέρει σημαντικές φθορές και αποτελεί άμεσο κίνδυνο για την διέλευση των μαθητών ή των πεζών που θα χρειασθεί να την διασχίσουν.

Η αερογέφυρα, δημιουργήθηκε στο σημείο πριν από αρκετά χρόνια, ύστερα από τροχαίο δυστύχημα που είχε στοιχίσει την ζωή σε 19χρονο μαθητή των Σχολών ΟΑΕΔ, που είχε επιχειρήσει να περάσει την Εθνική οδό Πύργου – Πάτρας, μόλις είχε ολοκληρώσει το μάθημά του. 

Το συγκεκριμένο τροχαίο δεν ήταν το μοναδικό που είχε καταγραφεί, ωστόσο, μετά τον θάνατο του νεαρού μαθητή, οι φορείς (τότε Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση) είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν στην κατασκευή της εν λόγω γέφυρας…

patrisnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: