ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Παραλήρημα ύβρεων Άδ. Γεωργιάδη κατά Τσίπρα!



 
Παράνομο το επίδομα στους συνταξιούχους τα Χριστούγεννα



«Παρανόμως δόθηκε το επίδομα στους συνταξιούχους» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, "καταγγέλλοντας" την κυβέρνηση που μερίμνησε υπέρ των χαμηλοσυνταξιούχων επιδεικνύοντας κοινωνική ευαισθησία, χωρίς να ζητήσει νωρίτερα την άδεια των δανειστών που σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη προφανώς και έχουν την διακυβέρνηση της χώρας και οι μόνοι που το αγνοούν αυτό είναι οι συριζαίοι. 

Σε συνεντευξή του στην ΕΡΤ ο «ειδικός μνημονιολόγος», όπως αυτοχαρακτηρίστηκε, δήλωσε ότι η Ν.Δ. δεν θα ψηφίσει τα μέτρα και τα αντίμετρα (δηλαδή ούτε τα θετικά εξισορροπιστικά μέτρα). Κατά τα άλλα, το μνημόνιο μπορεί να αλλάξει -κάποιοι όροι του δηλαδή- προς το ευνοϊκότερο… μόνο με κυβέρνηση Ν.Δ. σε μια νέα εκδοχή υποσχεσιολογίας. Το γιατί δεν άλλαζε τα προηγούμενα χρόνια από την κοινωνικά “ευαίσθητη” πολιτική των κυβερνήσεων της Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ, δεν τέθηκε ως ερώτημα. Ενώ λίγο μετά, ο κ. Γεωργιάδης διαβεβαίωσε ότι "δεν πρέπει να ανησυχεί ο κ. Σόιμπλε" για τη συνέχεια του κράτους.

Σε ένα μονόλογο ακραίου λαϊκισμού αποφεύγοντας να απαντήσει σε ερωτήσεις με τον «χειμαρώδη» λόγο του ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε με αγοραίο ύφος κατά του πρωθυπουργού:
«Είναι τυχοδιώκτης» «ξεφτιλίσε» «αυτός ο τύπος» «να σηκωθεί να φύγει» «είναι ένα παλιόπαιδο» «αποφράδα ημέρα οι εκλογές» «είναι ψεύτες» «ο Τσίπρας νοιάζεται μόνο για την καρέκλα» «είναι άσχετοι με την οικονομία» «το μόνο που σκέφτεται είναι η πάρτη του» «θέλω να φύγει» «θα τους γδάρω» είναι μερικές μόνες από τις ύβρεις του ακατάσχετου παραληρήματος που δεν τόλμησαν να διακόψουν με ερωτήσεις οι δημοσιογράφοι της εκπομπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: