ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Μαϊμού δημοσκόπηση στον ορίζοντα για λαθρόβιο έντυπο



Διαβάστε όμως κια θαυμάστε ποια είναι η εφημερίδα που την παράγγειλε !

Νέα δημοσκόπηση με πανελλαδικό δείγμα 2.305 ατόμων εμφανίστηκε στο βάθος του ορίζοντα!


Σύμφωνα με την έρευνα της Pulce για την εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου», στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 19% και η ΝΔ 32%. Η διαφορά κυμαίνεται στις 13 μονάδες.

Πρίν προχωρήσω παρακάτω θα σας παραθέσω στοιχεία για το ποιόν αυτού του εντύπου, που θα χαρακτηρίσω λαθρόβιο, καθώς πρόκειται για την νέα εφημερίδα, που φάνηκε στην εκδοτικό ορίζοντα και που εκμεταλλεύτηκε το ενδεχόμενο να κλείσουν οι εφημερίδες ΒΗΜΑ και ΝΕΑ, το οποίο ήταν ορατό πριν δύο εβδομάδες. Και για να καλύψουν τον χώρος οι εμπνευστές της, τις Κυριακές καθόρισαν η εμφάνισή της, οι γραμματοσειρές της, η μορφή του τίτλου της και γενικά το κασέ της να μοιάζουν με αυτή του ΒΗΜΑτος, ενώ για τις καθημερινές επέλεξαν να φαίνεται όπως και τα ΝΕΑ. Ζήτημα που εγείρει νομική έρευνα, για το κατά πόσον στέκει νομικά!

Και αυτό ενώ οι προσπάθειες για διατήρηση των εφημερίδων αυτών εν ζωή δεν έχουν λείψει, παρά τους... ποντικούς που ενδημούν στο καράβι τους και είναι αυτοί που τάχθηκαν εναντίον του ενδεχομένου να σωθούν οι εφημερίδες με παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αυτοί που δεν ήθελαν παρουσία στο ΔΣ του πρώην προέδρου της Ομοσπονδίας των Δημοσιογράφων, γιατί λέει ήταν του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής.

Κακή τύχη τους όμως, αυτοί οι εργαζόμενοι που έμειναν (διότι οι ποντικοί ξέρουμε τι κάνουν όταν το καράβι βουλιάζει) και δίνουν αγώνα για τη διάσωση των εφημερίδων, είναι αποφασισμένοι να τις κρατήσουν όρθιες.

Και τώρα διαβάστε την δημοσκόπηση και έχοντας υπόψη τα παραπάνω να κρίνεται την αξιοπιστία της:


Τα ποσοστά των κομμάτων, που παραθέτει το λαθρόβιο έντυπο είναι:

ΣΥΡΙΖΑ: 19%
ΝΔ: 32%
Χρυσή Αυγή: 7,5%
Δημοκρατική Συμπαράταξη: 6,5%
ΚΚΕ: 6,5%
Το Ποτάμι: 2%
ΑΝΕΛ: 2%
Ένωση Κεντρώων: 2,5%
Πλεύση Ελευθερίας: 2,5%
Λαϊκή Ενότητα: 1%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 1%


Το ποσοστό των αναποφάσιστων είναι στο 7%. Η συσπείρωση της ΝΔ εμφανίζεται στο 84% και του ΣΥΡΙΖΑ στο 43%.

Άντε και καλό Εισαγγελέα, σαν καταθέσει το Ν/Σ για τις δημοσκοπήσεις στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  
Τα ψεύτικα γκάλοπ στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: