ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Τα «απόνερα» της στάσης του Αντιπεριφερειάρχη κ. Αλεξόπουλου


Φωτογραφία αρχείου.


 Η Ομοσπονδία μας (ΟΙΥΕ) είναι κοινωνικός εταίρος και μόνο αυτή υπογράφει συλλογικές συμβάσεις με την κυβέρνηση. Ο κ. Καραγεωργόπουλος δεν έχει καμία αρμοδιότητα»


Σε συνέντευξη την Πέμπτη 30/3/2017, ο Αντιπρόεδρος  της πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων (ΟΙΥΕ) κ. Θάνος Βασιλόπουλος ήταν αποκαλυπτικός και μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Θέση της Ομοσπονδίας (ΟΙΥΕ) είναι η άμεση κατάργηση όλου του μνημονιακού αντεργατικού πλαισίου που επιτρέπει τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές. Η απόφαση για το πότε θα προσδιοριστούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις αφορά αποκλειστικά τους εμπορικούς – επαγγελματικούς Συλλόγους.
Δεν δικαιούνται να ομιλούν ούτε το Εργατικό Κέντρο ούτε ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Ένας Σύλλογος που ήταν ανύπαρκτος και πρόσφατα ενεργοποιήθηκε με διορισμό διοίκησης. Μάλιστα έγινε και πανελλαδικός και προσπαθεί να παρέμβει με ανακοινώσεις σε όλη την Ελλάδα, ένας Σύλλογος τίποτα δηλαδή. Την θέση την εκφράζει ο Σύλλογος των Εμποροϋπαλλήλων που είναι και αυτός μέλος μας. Αυτός είναι ο κατ’ εξοχήν εκπρόσωπος.
Τα υπόλοιπα είναι «παιχνιδάκια» και ιστοριούλες με την εργοδοσία εκείνη που έχει συνταχθεί με το μεγάλο κεφάλαιο, είναι απέναντι από τους μικρομεσαίους. Εδώ τα πράγματα είναι καθαρά. Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων και οι Εμποροϋπάλληλοι είναι οι κατ’ εξοχήν εκπρόσωποι και κανείς άλλος. Γιατί καλέστηκαν όλοι αυτοί, ας το ψάξουν.
 Σε όλη τη χώρα έχουμε κοινές θέσεις και αυτή είναι η θέση της Ομοσπονδίας.  Τώρα έχουμε τον κόσμο της εργασίας και τον ΣΕΛΠΕ που ούτε συμβάσεις υπογράφει ούτε τίποτα, είναι μια οργάνωση στο πλευρό των μνημονίων. Σε άλλες Περιφέρειες είναι σε εξέλιξη αυτή η διαδικασία για αλλαγή, αυτό το πράγμα πουθενά αλλού δεν υπήρξε. Παίζουν κι άλλα συμφέροντα εκεί αλλά φαίνεται εκ των πραγμάτων, ότι στην τοπική κοινωνία τη δική σας, υπάρχουν κάποια συμφέροντα, αλλά δεν θα περάσουν αυτά,  εμείς θα παλέψουμε. Σε τελική ανάλυση για την Αχαΐα γιατί καλέστηκε ο ΣΕΛΠΕ; Τι είναι ο ΣΕΛΠΕ; Έχει τοπικό Σύλλογο; Αφού ο τοπικός Σύλλογος εκφράζει τους εμπόρους και αν θέλουν τα καταστήματα μπορούν να γραφτούν εκεί. Δεν κατάλαβα; Από πού έως πού δηλαδή;
Η Ομοσπονδία μας (ΟΙΥΕ) είναι κοινωνικός εταίρος και μόνο αυτή υπογράφει συλλογικές συμβάσεις με την κυβέρνηση. Ο κ. Καραγεωργόπουλος δεν έχει καμία αρμοδιότητα».
Οι εμπορικοί και επαγγελματικοί φορείς του Νομού δεν έχουν να προσθέσουν τίποτα. Οι «κουρτίνες έπεσαν».

Συνεχίζουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: